Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 18/06/2021
Ora licitatie: 10,00
Tip Vanzare: Licitatie publica
Debitor:

Descriere

QR CODE
Subscrisa, ROVIGO SPRL, cu sediul în Bucureşti, str. Mareşal Josef Pilsudski (fosta Intr. Polonă), nr. 2, parter, sector 1, în calitate de lichidator judiciar al societății debitoare KERACHIT SRL (în faliment, in bankruptcy, en faillite) cu sediul social în Municipiul Oradea, Str. NOJORIDULUI, Nr. 25, Judet Bihor, Cod unic de înregistrare 13448520, înregistrată la ORC sub nr. J5/814/2000, desemnată prin sentința civilă nr. 1480 din 24.11.2016 pronunţată de către Tribunalul Bihor, Secția a II-a Civilă, în dosarul nr. 113/111/2014, în exercitarea atribuţiunilor ce ne revin potrivit Legii nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, în temeiul art. 154 şi urm. din Legea 85/2014 şi în conformitate cu hotărârile Adunării creditorilor KERACHIT SRL din 18.02.2021,

Prin prezenta publicatie de vânzare se aduce la cunoştinţa generală că, la data de 18.06.2021, orele 10.00, la sediul lichidatorului judiciar din Bucureşti, str. Mareşal Josef Pilsudski (fosta Intrare Polonă), nr. 2, parter, sector 1, va avea loc prima licitaţie publică având ca obiect vânzarea în bloc la licitaţie publică cu strigare, pornind de la 60% din valoarea de piață stabilită în raportul de evaluare plus TVA, a următoarelor bunuri mobile aflate în proprietatea KERACHIT SRL:

 Echipamente industriale, instalații de lucru, utilaje, materii prime, mărfuri și ambalaje aparținând Kerachit SRL-situate în loc. Jimbolia, str. Kikindei, nr. 19, jud. Timiș

Echipamentele industriale, instalatiile de lucru si utilajele reprezinta o linie de fabricatie blocuri ceramice, cu o capacitate de cca 200 tone/zi. Conform raportului de evaluare, identificarea s-a facut mergandu-se pe fluxul tehnologic de la alimentare cu materie prima (argila)pana la produsul finit-blocuri ceramice- caramizi eficiente. S-a constatat ca sunt prezente toate utilajele,instalatiile si echipamentele necesare unei linii de fabricatie blocuri ceramice.
Fluxul tehnologic este dispus astfel :
1. Dozator volumetric – cu placi articulabile
2. Banda transportatoare cu cauciuc 12 ml
3. Curatitor argila
4. Banda transportoare 15 ml
5. Concasor cu valturi A
6. Banda transportatoare cu cauciuc,scurta 4 ml,pusa transversal
7. Banda transportoare cu placi articulate metalice,cu inclinare mare
8. Dozator volumetric cu placi
9. Banda transportatoare cu placi articulate metalice,cu inclinare mare de 25 m
10. Banda transportatoare cu cauciuc 8 ml
11. Concasor cu valturi B
12. Banda transportatoare cu cauciuc
13. Presa cu melc(vidare)
14. Pompa vid
15. Taietor multifilar
16. Robot taietor si incarcat material crud
17. Camere duble pentru uscare 12 buc.Zidaria este veche ,s-au refacut usile de intrare,suflantele si ventilatoarele.(fiecare camera are 4 ventilatoare)
18. Transbordor
19. Robot(manipulator )de incarcat material uscat pe vagoneti
20. Vagoneti pentru tunel,cca 50 bucati.Partea metalica este veche,iar partea de zidarie refractara de cca. 2 ani.
21. Transbordor
22. Cuptor tunel L=93.5 ml, l=2 ml,capacitate 200 tone/zi.
23. Ventilator aer cald pentru uscare 12 buc
24. Tragator
25. Instalatie descarcare produs finit
26. Transbordor
27. Structura metalica noua de sustinere a benzilor transportatoare si altor echipamente.

Materiile prime sunt reprezentate de un stoc de argila care este materia prima folosita la fabricarea caramizii , iar calitatea ei se reflecta in rezultatul final obtinut al caramizii

Marfurile sunt reprezentate de caramida,un stoc de 560 bucati.

Ambalajele sunt reprezentate de un numar de 4.775 paleti cu dimensiunea de 1200*1000 ,iar la Oradea un numar de 16 paleti de dimensiunea 1200*1000..Acestia au fost folositi in cadrul procesului de depozitare si si mutare a caramizii.

Activul scos la vânzare este descrise pe larg în raportul de evaluare intocmite de către societatea de evaluare Fortis Global Management, raport de evaluare ce este parte integrantă a caietului de sarcini.
Preţul de pornire la licitaţie, pentru activele scoase la vânzare, îl reprezintă 60% din valoarea de piață indicată de către societatea de evaluare Fortis Global Management plus TVA, preț de pornire aprobat și de către creditori în cadrul şedinţei Adunării creditorilor din 18.02.2021 şi anume :

MOBIL SCOS LA VANZARE PRETUL VANZARII LA LICITAȚIE PUBLICĂ
-60% din valoarea de piață stabilită de evaluator –EURO + TVA
 Echipamente industriale, instalații de lucru utilaje, materii prime, mărfuri și ambalaje aparținând Kerachit SRL- situate în loc. Jimbolia, str. Kikindei, nr. 19, jud. Timiș 1,280,324 Euro +TVA

Garantia de participare la licitatie este în cuantum de 10 % din preţul de pornire al activelor scoase la vânzare și va trebui achitată, cu cel puțin 24 de ore anterior ședinței de licitație, la cursul BNR din ziua plății. Indiferent de calitatea de terti sau de creditori in procedura insolventei participantii sunt obligati sa achite garantia de participare.

Garanţia de participare la licitaţie se depune în lei, prin ordin de plata în contul unic al procedurii num

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Timis, Jimbolia

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat