Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 21/10/2021
Ora licitatie: 13:00
Tip Vanzare: Licitatie publica
Suprafata teren: 872 mp

Documente

Debitor: ELECTROSERV TÎRNAVA EXIM SRL

Descriere

QR CODE
Proprietatea imobiliară – Str. Scolii, Nr. 1 este formată dintr-un lot de teren intravilan de incintă, în suprafaţă de 872 mp pe care sunt edificate 2 construcții (C1 - Sediu administrativ cu S=339 mp și C2 – Garaj, care nu mai există faptic la locație) situată în zona centrală a municipiului Târnăveni, fiind evidenţiată în Cartea Funciară nr. 54046 Tarnaveni, nr. cad. 54046, 54046-C1

Proprietatea se află în intravilanul municipiului Tarnaveni, pe str. Scolii nr.1, la o distanta relativ mica fata de centrul administrativ şi comercial al orasului (aprox.500 m), la intersectie cu strada Republicii, artera principala a oraşului pe care sunt amplasate principalele institutii publice (Primarie, Politie, etc), agenții bancare, magazine, restaurante, lăcașe de cult, etc. Accesul pietonal la proprietate precum si cel cu vehicule este posibil din Str. Republicii, intrare pe strada Scolii, drum cu doua sensuri, pe fiecare sens avand cate o banda de circulatie.

Terenul are forma regulată, un front stradal de 28 m și topografie plană. Ca si utilitati, terenul dispune de electricitate, apa curenta, canalizare, gaze naturale, telefonie, internet. Vecinatatile imediate sunt locuinte unifamiliale, cladiri cu regim de inaltime parter in marea majoritate, cu vechime de peste 30-40 ani. In apropiere exista o școală, o gradinita, restaurant, magazine.

Pe teren este edificata o constructie, C1 – Sediu administrativ in regim de înălțime S+P+3E, compusa din:
- La subsol: CT, 2 magazii, 1 hol, subsol tehnic;
- La Parter: 8 birouri, 1 arhiva, 1 casierie, 1 spalator, 2 WC-uri, 3 holuri, 1 cabina poarta, casa scarii;
- La Etajul 1: 8 dormitoare, 2 Sali protocol, 1 spalator, 2 WC, 2 holuri si casa scarii;
- La Etajul 2: 10 dormitoare, 1 spalator, 2 WC, 2 holuri si casa scarii;
- La Etajul 3: 10 dormitoare, 1 spalator, 2 WC, 2 holuri si casa scarii.

Construcția de tip parter + 3 etaje, are infrastructura cu subsol partial, edificata in jurul anului 1975 cu structura din beton si caramida, acoperis tip terasa necirculabila din beton cu hidroizolatie, plansee intre niveluri din beton, finisaje interioare cu tencuieli gletuite si zugravite lavabil, iar in exterior fatada cu finisaj termosistem. Tamplaria exterioara este din profile PVC cu geam termopan iar cea interioara din PVC si MDF, in timp ce pardoselile sunt din gresie pe scari, holuri si grupuri sanitare si din parchet in birouri, peretii fiind placati cu faianta in bai. Cladirea veche a fost renovata in jurul anului 2003 prin inlocuirea finisajelor interioare si exterioare (zugraveli interioare lavabile si exterioare decorative), inlocuirea invelitorii, inlocuirea tamplariei cu rame PVC si geam termopan, pardoseli gresie si placaje cu faianta in bai, instalatii electrice, centrala termica cu gaz metan si corpuri radiante din tabla. Apa curenta si canalizarea sunt de la reteaua publica.

Licitaţia va avea loc prin mijloace de comunicare la distanță, în data de 21.10.2021, ora 13:00. În caz de nevalorificare, licitaţia se va relua în data de 28.10.2021, respectiv 04.11.2021, în aceleaşi condiţii de preț și oră.

Garanţia de participare este de 10% din preţul de pornire fără TVA.

Garanția nu este purtătoare de TVA.

Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească ofertanţii pentru participarea la licitaţie se regăsesc în Caietul de sarcini aferent procedurii de valorificare. Achizitionarea Caietului de sarcini este obligatorie pentru participarea la licitație.

Preţul Caietului de sarcini este de 3.500 Lei plus TVA.

Documentaţia de înscriere la licitaţie va trebui depusă electronic, cu opis semnat, pe adresa de email: [email protected], până la ora 13:00 a zilei anterioare ședinței de licitație.

Detalii vanzator

Seller's picture
Membru UNPIR

Localizare

Romania, Mures, Tirnaveni

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat