Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 14/12/2023
Ora licitatie: 14
Tip Vanzare: Licitatie publica

Documente

Debitor:

Descriere

QR CODE
GLOBAL MONEY RECOVERY SPRL - lichidator al S.C. MAESTRO TRADING S.R.L., vinde la licitație publică în data de 14.12.2023, ora 14.00, bunuri imobile proprietatea debitoarei constând în parcele de teren intravilan situate în UAT Cuzap, Vărzari și Abram, jud. Bihor, la prețul 100%(din valoarea de evaluare), respectiv 246.600 euro. În caz de nevalorificare, se va organiza o nouă licitație publică de vânzare în data de 21.12.2023, ora 14, la prețul de 75%(din valoarea de evaluare). În caz de nevalorificare, se va organiza o nouă licitație publică de vânzare în data de 11.01.2024, ora 14, la prețul de 50%(din valoarea de evaluare).
În cazul în care bunurile imobile nu se valorifică în cadrul celor 3 licitații publice de vânzare, bunurile se vor valorifica la cel mai mare preț oferit.
Licitatorii trebuie să facă dovada achitării garanției reprezentând 10% din prețul de pornire, respectiv a caietului de sarcini cu cel puțin 24 ore înainte de data organizării licitațiilor. Informații suplimentare referitoare la licitații, respectiv lista bunurilor, se pot obține la sediul lichidatorului judiciar GMR SPRL din Oradea, str. Horea, nr. 42, jud. Bihor, adresa de email: [email protected] și la numărul de telefon 0259/222.555.

Detalii vanzator

Seller's picture
Membru UNPIR

Localizare

Romania, Bihor, Oradea

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat