Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Ora licitatie: 11
Tip Vanzare: Licitatie publica

Documente

Debitor:

Descriere

QR CODE
Subscrisa ROVIGO S.P.R.L. cu sediul in Bucuresti, Intr. Maresal Pilsudski nr. 2, sector 1, inscrisa in Registrul Formelor de Organizare al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania sub nr. RFO II 0008, in calitate de lichidator judiciar desemnat al debitoarei PRIMA ROM S.R.L., inmatriculata sub nr. J24/770/2012, CUI 12241428, debitoare in dosarul nr. 6765/100/2012, aflat pe rolul Tribunalului Maramures,
Prin prezenta publicatie de vanzare se aduce la cunostinta generala ca la data de 01.10.2019, orele 11,00,
in Intr. Maresal Josef Pilsudski nr. 2, sect. 1, Bucuresti, va avea loc vanzarea prin licitatie publica cu strigare a bunului imobil - teren intravilan in suprafata de 932 m.p. situat în Cluj-Napoca, str. Traian Moșoiu, nr.62A, jud. Cluj, aflat în proprietatea debitoarei, avand ca pret de pornire suma de 296.956 Euro, exclusiv TVA.

In conformitate cu dispozitiile art. 53 din Legea nr. 85/2006, bunurile instrainate de lichidatorul judiciar in exercitiul atributiilor sale sunt dobandite libere de orice sarcini.

Toti cei care pretind un drept asupra bunului scos la licitatie sunt invitati sa faca cunoscute pretentiile lor lichidatorului judiciar cu cel putin 24 ore inainte de data stabilita pentru vanzare, sub sanctiunea de a nu mai fi luate in considerare dupa aceea.

Persoanele care vor sa liciteze sunt invitate sa se prezinte la sediul lichidatorului judicair pentru achizitionarea caietului de sarcini al bunului imobil. Pretul caietului de sarcini este de 5.000 lei, exclusiv TVA. Documentele de participare la licitatie enumerate in caietul de sarcini trebuie depuse la registratura ROVIGO S.P.R.L. cel mai tarziu in ziua lucratoare anterioara organizarii licitatiei publice, intre orele 9,00-14,00.

Licitatorii au obligatia depunerii unei garantii de participare in cuantum de 10% din pretul de pornire a licitatiei in contul nr. RO81FNNB000601039891RO05 deschis la CREDIT EUROPE BANK S.A. pe numele PRIMA ROM S.R.L. – in faliment.

In caz de neadjudecare, licitatiile se vor organiza saptamanal si se vor desfasura in aceeasi zi a saptamanii, in acelasi loc si la aceeasi ora timp de 4 luni.

Relatii suplimentare se pot obtine de la lichidatorul judiciar ROVIGO S.P.R.L., la numarul de telefon: 0724323442, persoana de contact Cristian Stangaciu.

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Bucuresti, Bucuresti
Bucuresti

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat