Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 05/12/2022
Ora licitatie: 12:00
Tip Vanzare: Licitatie publica
Debitor: BLOR RETAIL SA

Descriere

QR CODE
Subscrisa CITR Filiala București SPRL, cu sediul în București, str. Gara Herăstrău nr.4, Green Court et. 3, Sector 2, înmatriculată la Registrul Societăţilor Profesionale al U.N.P.I.R. sub nr. RSP 0401/2009, având Cod de Identificare Fiscală RO 26171764, e-mail: bucureş[email protected], fax: 0213.266.013, desemnată în calitate de administrator judiciar al societății BLOR RETAIL SA (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement), cu sediul social în Municipiul în Bucuresti, str. Făinari, Nr. 3, Etaj 2, Sector 2, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/11806/2003, având Cod Unic de Înregistrare 15704730, conform Încheierii de ședință pronunţate în data de 28.06.2021, în dosarul nr. 17951/3/2021, aflat pe rolul Tribunalului București-Secția a VII-a Civilă, ORGANIZEAZĂ LICITAȚIE PUBLICĂ CU STRIGARE ȘI PREȚ ÎN URCARE pentru valorificarea următorului pachet de active mobile:

1. Pachet, format din 149 de unități (sistem iluminat, mașină de spălat pahare, mașină cuburi gheață efim, masă dulap, friteusă maxim, masă rece cu 3 uși, scaun bar, picior masă dublin, blar masă neocompact D60cm, etc) având prețul de 95.897 Lei exclusiv TVA.

Lista detaliată cu bunurile și prețurile individuale poate fi consultată la cerere;

Cu privire la TVA se vor aplica prevederile Codului Fiscal în vigoare la data transferului dreptului de proprietate, pentru fiecare tip de active în parte.

Licitaţia va avea loc prin mijloace de comunicare la distanță, în data de 05.12.2022 ora 12:00.

Garanţia de participare este de 10% din preţul de pornire fără TVA. Garanția nu este purtătoare de TVA.

Detalierea completă a activelor şi condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească ofertanţii pentru participarea la licitaţie se regăsesc în Caietul de sarcini aferent procedurii de valorificare.

Achiziționarea Caietului de sarcini este obligatorie pentru participarea la licitație.

Documentaţia de înscriere la licitaţie va trebui depusă până la ora 12:00 a zilei anterioare ședinței de licitație, cu opis semnat, în care se vor enumera documentele și numărul de file, la datele de contact ale acestuia, conform detaliilor din publicația de vânzare. În cazul în care, ziua anterioară zilei de desfașurare a licitației este o zi nelucratoare, ziua se va împlini la ora 12:00 a primei zile lucrătoare anterioare zilei licitației. Totodată, în cazul în care documentele vor fi depuse fizic la sediul organizatorului licitației, acestea vor fi depuse în programul de muncă al lichidatorului judiciar. De asemenea documentele de înscriere la licitație pot fi transmise în formă electronică, în același termen maxim, cu confirmare de primire, la adresa de e-mail: bucureș[email protected].


Cei interesaţi pot obţine date suplimentare şi informaţii pe platforma de vânzări a administratorului judiciar sales.citr.ro / Bun căutat BLOR RETAIL S.A., la telefon 0737.577.018 sau la adresa de e-mail [email protected]

Detalii vanzator

Seller's picture
Membru UNPIR

Localizare

Romania, Bucuresti, Bucuresti
Str. Gara Herăstrău Nr. 4, Clădirea A, Et.3, Sector 2, București

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat