Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 24/03/2023
Ora licitatie: 16:00
Tip Vanzare: Licitatie publica
Debitor: Insight Electro Systems S.R.L.

Descriere

QR CODE
Popescu & Asociatii Insolvency S.P.R.L, in calitate de lichidator judiciar al debitoarei Insight Electro Systems SRL, organizeaza licitatie publica cu strigare, in conformitate cu dispozitiile art. 156 alin. (2) din Legea nr. 85/2014 si cu Incheierea de sedinta din data de 24.02.2023 pronuntata in Dosarul nr. 23563/3/2019, pentru vanzarea in bloc a bunurilor mobile prevazute in anexa de mai jos (stocuri, mijloace fixe) in schimbul pretului total de 26.197,86 lei (fara TVA), reprezentand 100% din valoarea de piata a bunurilor, stabilita conform Raportului de evaluare nr. 418/2020 intomit de evaluator Dimitrascu Expertize SRL.
Licitatia va avea loc in data de 24.03.2023, incepand cu ora 16.00, la sediul lichidatorului judiciar din Bucuresti, str. Buzesti nr. 75-77, Cladirea Victoriei Cube Center, et. 13, Sector 1.
In conformitate cu dispozitiile art. 769 alin. (8) Cod procedura civila, daca la licitatia din data de 24.03.2023 nu se obtine pretul de incepere a licitatiei, la acelasi termen bunurile vor fi scoase din nou la vanzare, iar licitatia va incepe la pretul de 75% din pretul de pornire.
Garantia de participare, conform Caietului de sarcini, va fi achitata in contul unic de insolventa.
Documentatia de inscriere la licitatie, prevazuta in Caietul de sarcini, va trebui transmisa lichidatorului judiciar, cu cel putin o zi lucratoare inainte de inceperea sedintei de licitatie.
Detaliile privind situatia juridica a bunurilor scoase la vanzare, precum si conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca ofertantii pentru participarea la licitatie sunt precizate in Caietul de sarcini.
Pretul Caietului de sarcini este de 100 lei (inclusiv TVA).
Caietul de sarcini si orice alte date suplimentare si informatii cu privire la bunurile ce fac obiectul licitatiei pot fi obtinute de la lichidatorul judiciar Popescu & Asociatii Insolvency S.P.R.L., la numarul de telefon: 021/589.73.53 si la adresa de e-mail: [email protected]

Detalii vanzator

Seller's picture
Membru UNPIR

Localizare

Romania, Bucuresti, Bucuresti
Str. Buzesti 75-77

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat