Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 12/11/2020
Ora licitatie: 14.00
Tip Vanzare: Licitatie publica

Documente

Debitor:

Descriere

QR CODE
S.C. KEY PLAN CONSTRUCT S.R.L. – in faliment, reprezentata prin lichidator judiciar Evoinsol SPRL, anunta vanzarea prin licitatie publica a bunului imobil teren arabil extravilan situat in Judetul Ilfov, Loc. Afumati, in suprafata de 3.000 mp, T17, P67/32CF nr. 55117 Afumati, nr. cadastral 55117, la pretul de de 8.345 Euro (inclusiv TVA) si bunuri mobile mijloace fixe si obiecte de inventar, pornind de la pretul de 6.315 Euro (inclusiv TVA).
Licitatiile se vor organiza incepand cu data de 12.11.2020, ora 1400, la sediul lichidatorului judiciar din B-dul Ghencea nr. 134, etaj 1, ap. 58, sector 6, Bucuresti. (vis-à-vis de Stadionul Steaua, Centrul de mobila ELITE, etaj 1).
In situatia in care bunurile nu vor fi adjudecate la termenul initial stabilit pentru licitatie, sedintele de licitatie se vor relua saptamanal, in zilele de joi, la orele indicate.
Garantia de participare la licitatia publica este in cuantum de 10% din pretul de pornire la vanzare pentru bunurile pentru care se liciteaza (suma platita in lei, la cursul BNR din data platii), aceasta urmand a fi achitata in contul de insolventa al societatii debitoare indicat in caietul de sarcini, cel mai tarziu cu 24h inainte de data si ora stabilita pentru licitatie.
Caietul de sarcini poate fi achizitionat, contra cost, de la sediul lichidatorului judiciar in zilele de luni-vineri, intre orele 900-1700 si reprezinta o conditie obligatorie pentru participarea la licitatie.
Inscrierea la licitatie se poate face, cel mai tarziu, cu 24h (lucratoare) inainte de data si ora stabilita pentru desfasurarea licitatiei (zilele de joi), la orele indicate, la sediul lichidatorului judiciar, termen pana la care se depune documentatia completa necesara participarii la licitatie, mentionata in caietul de sarcini. Nedepunerea tuturor documentelor in termenul mentionat conduce la pierderea dreptului de a participa la licitatiile organizate.
Informatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0214134291 sau la e-mail: [email protected]

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Bucuresti, Bucuresti
Bd. Ghencea 134

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat