Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 25/09/2023
Ora licitatie: 15
Tip Vanzare: Licitatie publica

Documente

Debitor:

Descriere

QR CODE
Artemis Legal Insolvency SPRL, lichidator judiciar al SOTI CABLE NEPTUN - în faliment, ANUNȚĂ vânzarea , IN BLOC, la licitație publică cu strigare a bunurilor din averea debitorului Soti Cable Neptun SRL – în faliment, aflate în loc. Constanța incepând cu data de 25.09.2023 ora 15,00 la sediul lichidatorului judiciar. În situatia in care bunurilor nu vor fi valorificate la acest termen vor fi organizate licitații saptamanal in zilele de 02.10.2023 si 09.10.2023 orele 15:00.
Bunurile ce fac obiectul vânzării prin licitație publică cu strigare constau în diverse corpuri de mobilier vechi, și diverse echipamente specifice desfășurării activităților de radio – TV constând în echipamente audio video, tehnică IT, instalații electrice și de lumini, monitoare, televizoare, panou control, aparatură de inregistrare, mixare, redare video în format digitat și analogic, camere de filmat cu prompter cu trepied, instalații de iluminat atât în studiou cât și în afara acestuia, montată pe grinzi, proiectoare de lumină în mare parte produse de firma ARRL, etc. Bunurile aveau la data deschiderii procedurii de insolvență a debitoarei, ce a intervenit in cursul anului 2016, o vechime de peste 10 ani. Dintre bunurile scoase la vânzare în bloc, unele sunt nefuncționale iar pentru altele evaluatorula apreciat că sunt depășite din punct de vedere tehnic.
Prețul de pornire pentru valorificarea in bloc este de 53.517 lei la care se adaugă TVA. Pretul caietului de sarcini este de 5% +TVA din pretul de pornire pentru vânzarea în bloc, achiziționarea acestuia fiind condiție pentru participare iar garanția de participare este in cuantum de 10% din prețul de pornire al licitatiilor. Dosarul se depune cel mai târziu cu 24 ore lucrătoare înainte de data/ora licitațiilor
Informatii suplimentare se pot obtine la sediul lichidatorului judiciar din București, Splaiul Unirii, nr. 16, et. 1, birourile 101-102-114A și/sau e-mail office@artemislegalinsolvency.ro, tel.031.434.05.89 fax 031.434.08.89.

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Constanta, Constanta
Splaiul Unirii Nr.16, Cladirea Muntenia Business Center, Et.1, Cam.101-102-114A, Sector 4

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat