Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 29/03/2023
Ora licitatie: 11.00
Tip Vanzare: Licitatie publica
Debitor: DACS SRL

Descriere

QR CODE
Fractal Insolventa SPRL, lichidator judiciar al DACS SRL, în faliment, CUI 2511214, având cont unic de insolvență RO95BRDE410SV70029974100 deschis la BRD, ANUNȚĂ organizarea unei licitații publice în baza art. 154 și următoarele din Legea 85/2014, cu respectarea hotărârii adunării creditorilor din data de 15.03.2022, pentru vânzarea următoarelor bunuri mobile aparținând debitoarei DACS SRL.

Bunurile scoase la vânzare și prețurile de pornire aferente exprimate în Euro, la care se adaugă TVA, sunt cele menționate în fișierul atașat prezentului anunț.

Bunurile descrise scoase la licitație, așa cum sunt descrise în fișierul atașat, se vor licita individual. Prețul de pornire pentru fiecare bun ce face obiectul prezentului anunț, este 65% din valoarea de piață estimată stabilită în Euro conform raportului de evaluare a bunurilor mobile întocmit de BS VALUATION SERVICES SRL și nu include TVA.

Toate plățile vor fi efectuate în lei și se vor face în contul unic de insolvență şi vor reprezenta echivalentul sumelor în Euro transformate în lei la cursul BNR din data plății.

Licitația va avea loc în data de 29.03.2023, ora 11.00, la sediul lichidatorului judiciar din Sectorul 2, Strada Dionisie Lupu nr. 33, Cod Poştal 020021.

Licitațiile sunt publice cu strigare, urmând ca ofertele de participare să fie depuse până cel târziu în preziua licitației ora 11:00, la sediul lichidatorului judiciar din București, Sectorul 2, Strada Dionisie Lupu nr. 33, Cod Poştal 020021 sau la adresa de e-mail [email protected].

Vizionarea bunurilor se poate face la o dată și oră agreată în prealabil cu lichidatorul judiciar. Participanții au obligația să achite garanția de participare de 10% din prețul de pornire al bunului/bunurilor pentru care licitează și să achiziționeze caietul de prezentare pentru bunurile imobile scoase la vânzare, cu cel puțin 24 (douăzeci și patru) de ore înainte de data și ora licitației, de la sediul lichidatorului judiciar sau prin corespondență electronică la adresa de e-mail [email protected], contra sumei de 500 de lei + TVA pentru înscrierea la licitație privind adjudecarea unor bunuri al căror preț de pornire (individual sau cumulat) depășește suma de 1500 lei (inclusiv TVA), iar pentru înscrierea la licitație în vederea adjudecării unor bunuri al căror preț de pornire este până la 1500 lei inclusiv TVA (individual sau cumulat), taxa de participare la licitație este de 100 LEI + TVA.

Toate detaliile legate de licitația publică cu strigare se regăsesc în caietul de prezentare. În conformitate cu art. 91 din Legea nr. 85/2014, bunul/bunurile este/sunt dobândite libere de orice sarcini, garanții reale mobiliare, drepturi de retenție de orice fel, ori măsuri asiguratorii. Pentru orice alte informații suplimentare ne puteți contacta la telefon nr. 031 226 14 00 sau email: [email protected].

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Timis, Periam
Localitatea Periam, Județul Timiș, Nr. 901, 902, 903

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat