Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 30/03/2023
Ora licitatie: 16
Tip Vanzare: Licitatie publica

Documente

Debitor: AMONIL SA

Descriere

QR CODE
EXPERT INSOLVENŢĂ SPRL FILIALA BUCUREŞTI, cu sediul în București, str. Turturelelor nr. 11A, et. 5, Sector 3, având CIF RO 29774166, numărul de înregistrare la Registrul Formelor de Organizare RFO II 578¬/2011, în calitate de lichidator judiciar al societăţii AMONIL SA (în faliment), organizează licitaţie publică competitivă cu strigare, cu respectarea Legii nr. 85/2014 şi a regulamentului de licitaţie, pentru vânzarea următoarelor bunuri:

Titluri de participaţiune (20,23%), deţinute la societatea AMOCHIM SA (în prezent AMOCHIM INTERNATIONAL SRL), care se vând la preţul de 91.895 Euro.

Detalierea activelor se regăseşte în caietul de sarcini.

Licitaţia va avea loc în data de: 30.03.2023, ora 16.00 la sediul lichidatorului judiciar.
În caz de neadjudecare a activelor, licitațiile se vor relua în aceleași condiții, în datele de 06.04.2023; 13.04.2023 şi 27.04.2023.

Garanţia de participare este de 10 % din preţul de pornire.

Caietul de sarcini poate fi achiziţionat de la sediul lichidatorului judiciar EXPERT INSOLVENŢĂ SPRL Filiala Bucureşti, situat în Bucureşti, Str. Turturelelor, Nr. 11 A, complex Phoenicia Business Center, corp C, et. 5, sector 3.
Documentaţia de înscriere la licitaţie va trebui depusă la registratura lichidatorului judiciar cu cel puţin 48 de ore înainte de data şi ora organizării licitaţiei. Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească ofertanţii pentru participarea la licitaţie, sunt precizate în Regulamentul cuprinzând instrucţiunile de desfăşurare a licitaţiei, care este anexă la Caietul de sarcini. Cei interesaţi pot obţine date suplimentare şi informaţii la adresa de e-mail bucu[email protected] şi la numărul de telefon: 0724.348.732

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Ialomita, Slobozia

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat