Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

1 poza

Informatii aditionale

Data licitatie: 20/07/2020
Ora licitatie: 16:00
Tip Vanzare: Negociere directa
Debitor: RAFO SA

Descriere

QR CODE
Subscrisa, CITR Filiala București SPRL în calitate de lichidator judiciar al Societății RAFO SA (în faliment, in bankruptcy, en faillité), cu sediul social în Oneşti, str. Industriilor nr. 3, jud. Bacău, CUI 958772 și J4/538/1991, organizează PROCEDURA DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ pentru valorificarea activului:

RAFINĂRIA RAFO - PLATFORMĂ INDUSTRIALĂ ÎN ONEȘTI


Activul este compus din echipamente și instalaţii specifice activităţii de procesare primară și secundară a ţiţeiului, precum: instalație de distilare atmosferică și în vid cu o capacitate de 3.5 mil.tone/an, instalații de hidrofinare a benzinei și a motorinei, instalații de reformare catalitică a benzinei, de hidrodesulfurare a distilatului de vid, instalații de producere a hidrogenului, instalație de producere eteri pentru benzină (licență RAFO), instalație de desulfurare a gazelor și recuperare a sulfului şi altele.
Rafinăria este amplasată pe un teren în suprafață de aproximativ 264 hectare și este racordată la rețeaua de energie electrică de 110 KV. Totodată beneficiază de rețea proprie de cale ferată uzinală cu acces la rețeaua națională de transport pe cale ferată și racord la rețeaua de transport țiței a Societății Conpet S.A. prin conducte de la terminalul marin (port Marea Neagră) de descărcare până la Rafo – Onești.
Prețul de pornire este de 25.000.000 USD. Organizatorul va putea recepționa și oferte sub prețul de pornire. Cu privire la TVA se vor aplica prevederile legale în vigoare la data transferului dreptului de proprietate.
Facem cunoscut tuturor celor interesați că termenul limită pentru depunerea documentației de participare și a ofertei angajante însoțite de garanția de participare este data de 20.07.2020, ora 16:00, la sediul lichidatorului judiciar din Bucureşti, str. Gara Herăstrău nr. 4, Green Court clădirea A, et. 3, sector 2.
Garanția de participare este în cuantum de 2.000.000 USD și nu este purtătoare de TVA.
Detalierea completă a activelor şi condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească ofertanţii pentru participarea la procedura de vânzare se regăsesc în Caietul de Sarcini aferent procedurii de valorificare. Achiziţionarea Caietului de sarcini este obligatorie pentru participarea la procedură.
Pentru programări vizite la locație sau alte date suplimentare şi informaţii accesați platforma de vânzări a lichidatorului judiciar: sales.citr.ro - cod anunț CIT13214 sau la telefon mobil: 0742.011.223, fix: 0213266014, respectiv e-mail [email protected]

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Bucuresti, Bucuresti
Str. Gara Herăstrău Nr. 4, Clădirea A, Et.3

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat