Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Informatii aditionale

Data licitatie: 22/03/2024
Ora licitatie: 15
Tip Vanzare: Licitatie publica
Debitor: SANDOTERM

Descriere

QR CODE
PUBLICAȚIE DE VÂNZARE

Subscrisa C.I.I. Laura Banu în calitate de Lichidator judiciar al S.C. Sandoterm S.R.L., în faliment, dosar nr. 387/103/2018, aflat pe rolul Tribunalului Neamţ, vinde la licitaţie publică cu strigare:

II. BUNURI MOBILE:

Tip/marcă Autoutilitară N1 marca Peugeot
Tip/varianta BB furgon BZRHXB Expert
Culoare alb
Nr. Identificare VF3BZRHXB86320184
Nr. Înmatriculare NT-89-SAN
An fabricaţie 2007
Km. parcurşi 280.595 km.
Combustibil motorină
Stare tehnică Autoutilitara prezintă coroziune avansată şasiu şi caroserie, vopsea caroserie cu puncte de exfoliere, aripă stânga lovită şi deformată mecanic, parbriz crăpat, cheder parbriz neetanş, stop stânga spate spart, faruri mătuite, elemente cale rulare uzate, anvelope uzate în proporţie de 75%, interior şi tapiserie uzate în proporţie de 70%.
Autoutilitara este funcţională. Starea de ansamblu este satisfăcătoare.

Tip/marcă Autoutilitară marca Volkswagen
Tip/varianta Furgon cabină semiavansată integrată 3+1 uşi LT 35 2.5TDI
Culoare alb
Nr. Identificare WV1ZZZ2DZ2H005418
Nr. Înmatriculare NT-05-FIW
An fabricaţie 2002
Km. parcurşi Indicator kilometraj defect, conform declaraţiei proprietarului, aproximativ 350.000 km.
Combustibil motorină
Stare tehnică Autoutilitara prezintă coroziune generalizată şasiu şi caroserie, bara spate cu urme de lovituri, vopsea caroserie cu multiple zgârieturi şi puncte de exfoliere, parbriz crăpat, stop stânga spate crăpat, semnalizator stanga crăpat, elemente cale rulare uzate, defecţiuni minore la instalaţia electrică, anvelope uzate în proporţie de 70%, interior şi tapiserie uzate în proporţie de 60%.
Autoutilitara este funcţională. Starea de ansamblu este satisfăcătoare.

Denumire bun Stare la data inspectiei
Stoc de marfă produse alimentare şi nealimentare Stocurile de marfă nu au putut fi valorificate de către proprietar în perioada de funcţionare. Vechimea stocurilor este de cuprisă între 1 lună şi 2 ani. Acestea şi sunt depozitate pe rafturi într-o încăpere amenajată cu destinaţia de spaţiu comercial. Stocuri de marfă prezintă o stare de ansamblu bună. Lista detaliată a stocurilor de mărfuri este prezentată în cuprinsul raportului de evaluare.

Preţul de pornire a licitaţiei:


Nr. crt. DENUMIRE BUN Valoare de piaţă
-euro-
1 Autoutilitară Peugeot Expert 988
2 Autoutilitară Volksvagen LT 35 2.5TDI 1.115
3 Stoc de mărfuri 2.569
TOTAL 4.668

Preţurile nu conţin TVA, adică la prețurile din tabel se poate adauga TVA.
Prețurile se vor echivala în lei la data licitației, iar dacă prețul echivalat este mai mic decât cel stabilit în lei în raportul de evaluare, va fi luat în considerare acest din urmă preț (cel din raportul de evaluare)

Licitația are loc la data de 22.03.2024 ora 15:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Piatra Neamţ, str. Lt. Drăghescu nr. 3, bl. E7, ap. 22, sc. B, parter. Licitațiile se pot organiza on-line, în situații excepționale: pandemii, stări de urgență, stări de alertă, situații de urgență datorate calamităților naturale, etc., declarate de autoritățile publice locale/naționale, guvern, Președinte, ministere, alte autorități. Procedura stabilită va fi raportată la normele legale în vigoare la data organizării licitațiilor. Ofertanții vor fi informați cu cel puțin o zi înaintea datei licitației, dacă licitația se ține la sediul lichidatorului judiciar sau on – line. Modalitatea concretă de organizare a licitațiilor va fi prevăzută în caietul de sarcini.
Dacă bunurile nu se vor valorifica la această dată, se vor organiza licitaţii la datele de 29.03.2024 ora 15:00, 05.04.2024 ora 15:00, 12.04.2024 ora 15:00 şi 19.04.2024 ora 15:00, în aceleași condiții ca cele mai sus precizate.
Depunerea ofertei de cumpărare, a documentelor de identificare a participanţilor, dovezile de achitare a garanției de participare şi a caietului de sarcini, se vor face până în ziua licitaţiei ora 11:00 prin email: [email protected] sau [email protected], sau la sediul ales al lichidatorului judiciar.
Pentru înscrierea la licitaţie se vor depune documentele indicate în caietul de sarcini ce poate fi achiziţionat de la sediul lichidatorului judiciar:
Vânzarea se poate face și prin negociere directă, prin depunerea unei oferte ce va fi comunicată spre aprobare adunării creditorilor.
Relaţii la tel. 0233233243 / 0753483243 , email: [email protected] sau [email protected].

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Neamt, Piatra-Neamt
Str.lt Draghescu Nr. 3 Bl. E7 Ap . 23

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
oohay@6002unabarual.com
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat