Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 14/12/2023
Ora licitatie: 12
Tip Vanzare: Licitatie publica
Debitor:

Descriere

QR CODE
PUBLICAȚIE DE VÂNZARE LA PREȚ REDUS CU 10% DIN VALOAREA DE EVALUARE
Consorţiul format din practicienii în insolvenţă: LG INSOLV SPRL şi Cabinet Individual de Insolvență BINDIU IOAN SEBASTIAN, în calitate de lichidator judiciar, desemnat în dosarul nr. 2336/100/2018 al Tribunalului Maramureş, vinde prin licitație publică bunuri mobile, în natură: utilaje pentru vopsire/spălătorie, prelucrare țesături, etc., proprietatea debitoarei SC WORKING BLUE SRL cu sediul social în Ulmeni, Str. Petre Dulfu, nr. 106A, Judet Maramureş, cont unic de lichidare RO46BRDE250SV98871932500 deschis la BRD Baia Mare, la preț de pornire: 27.096 Euro

În caz de neofertare a prețului de pornire, în cadrul aceleiași ședințe de licitație, se pot depune oferte cu 10% mai mici decât prețul de pornire.
Sedința de vânzare va fi organizată în data de 14.12.2023 ora 1200, în Baia Mare, Bd. Independenței, nr. 6, ap. 16, jud. Maramures.
Până la data ședinței de vânzare se pot depune supraoferte, licitația urmând să înceapă de la cel mai mare preț oferit. Participanții la licitație vor depune o garanție de participare în cuantum de 10% din prețul de pornire, în contul unic de lichidare, în lei la cursul BNR din data depunerii garanţiei. Pasul de licitație este de 5% din prețul de pornire. Prețul de adjudecare se va achita în maxim 5 zile de la data adjudecării. Informații suplimentare la tel. 0726735483. Ofertele se pot comunica prin email [email protected] sau [email protected].

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Maramures, Baia Mare
Independentei 6

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat