Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

1 poza

Informatii aditionale

Data licitatie: 24/04/2024
Ora licitatie: 15:00
Tip Vanzare: Licitatie publica
Debitor: S.C. GT RE Auto Service S.R.L.

Descriere

QR CODE
Business Support Solutions I.P.U.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. GT RE Auto Service S.R.L., CUI 40368827, desemnat conform Sentinţei nr. 68/2023 din data de 15.02.2023, pronunţată de Tribunalul Specializat Argeş-Faliment, în dosarul nr. 21/1259/2022, anunţă vânzarea, prin licitaţie publică, a următoarelor bunuri:
-Elevator 4 coloane, Schutzen, model BT-450F-3D, serie SX20190806028, capacitate 5 t, înălţime de ridicare 1850 mm, masa

Liftul cu 4 coloane Schutzen, modelul BT-450F-3D. Acesta este un lift hidraulic cu 4 coloane, conceput pentru a ridica și susține vehicule cu o greutate de până la 5 tone.
Liftul BT-450F-3D de la Schutzen este echipat cu un sistem hidraulic de ridicare și coborâre, cu o valvă de siguranță pentru a preveni suprasolicitarea. Liftul este alimentat cu energie electrică monofazată sau trifazată și poate fi utilizat în ateliere de reparații auto și centre de service.
Acest lift are patru coloane care sunt conectate printr-o ramă solidă, ceea ce îl face foarte stabil și sigur. În plus, liftul este dotat cu sistem de blocare a siguranțelor, sistem de oprire de urgență și limitator de cursă.

Licitaţia se poate organiza şi on-line, pe platforma de licitaţii pusă la dispoziţie de U.N.P.I.R., https://www.licitatii-unpir.ro/.

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Arges, Pitesti
Str. Depozitelor, Nr. 38

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
puorgssb@eciffo.ro
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat