Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

1 poza

Informatii aditionale

Tip Vanzare: N/A

Documente

Debitor:

Descriere

QR CODE
Teren de 59.700 mp situat in Satul Cărpiniş, Oraş Simeria, judeţul Hunedoara, cu utilizare potenţială ca şi carieră de materiale de construcţii – agregate şi blocuri travertin ornamental.

Pentru acest teren există un studiu tehnico economic intocmit in anul 2015 de TELARMED SRL Bucureşti, societate atestată de Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale să intocmească documentaţii, lucrări de cercetare geologica şi expertize in domeniul materialelor solide – roci utile, conform Ordinului 122/2006, modificat si completat prin Ordinul 15/2010 şi lucrările de cercetare (inclusiv intocmirea studiului de biodiversitate) pe suprafaţa de 2,68 ha, pe parcursul douazeci si patru de luni (2010 – 2012).

La suprafaţă resursa este acoperită cu sol vegetal puţin evoluat, păşune şi vegetaţie arboricolă tânără, slab dezvoltată (tufişuri, arbuşti) cu valoare redusă.
La nivelul superior al dealului se afla un platou ce permite realizarea organizarii de santier si a bazei de exploatare. La acest platou accesul este facilitat de un drum de exploatare pietruit.

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Bucuresti, Bucuresti
Maior Gheorghe Sontu, Nr 6, Parter, Sector 1

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat