Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
1 - 2 de 4

Informatii aditionale

Data licitatie: 24/05/2024
Ora licitatie: 10
Tip Vanzare: Licitatie publica
Tip teren: Extravilan

Documente

Debitor: AGRO VERDE S.R.L.

Descriere

QR CODE
ACTIV GRUP I.P.U.R.L., cu sediul in Arad, str.Tribunul Buteanu, nr.1, ap.1, jud. Arad, in calitate de administrator judiciar al AGRO VERDE SRL, cu sediul in Comuna Siria,Str. Zona Deal, Numar: 2089, jud. Arad avand nr. O.R.C. J02/327/2004, CUI 16182324 desemnat prin Incheierea Civila nr. 88 din 11.04.2024 pronuntata de Tribunalul Arad, Sectia a II-a Civila, in dosarul 3857/108/2017, organizeaza in data de 24.05.2024, ora 10:00, in Arad, str. Tribunu Buteanu, nr. 1 A, sedinta de licitatie publica cu strigare pentru vanzarea bunurilor:

Teren viticol in suprafata de 18,57 ha cu plantatia de vita de vie nobila, certificata ecologic (bio). In prezent atat productia, cat si prelucrarea strugurilor se realizeaza in sistem ecologic. Lot comasat, se vinde integral, nu in parcele separate. Deasemenea, se preteaza pentru o alta cultura, daca se doreste, sau pentru orice alt tip de proiect (de exemplu, constructii), respectiv, se poate schimba categoria de folosinta.
Pozitia – Podgoria Minis Maderat, extravilan Siria
Pretul de pornire la licitatie este de 350.000 euro. Taxa pe valoare adaugata se datoreaza in acord cu regulile de taxare aplicabile bunurilor ce compun Pachetul de active, respectiv conform prevederilor titlului VII din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.

Ofertantii care doresc sa participe la licitatie trebuie sa depuna, in Arad, str. Tribunu Buteanu, nr. 1 A, sau prin mail [email protected] (cu mentiunea ca documentele in original vor fi prezentate administratorului in ziua sedintei de licitatie, in caz contrar oferta va fi descalificata) pana cel mai tarziu, cu o zi lucratoare inaintea sedintei de licitatie publica la care doresc sa participe, ora 15:00, documentele specificate in cuprinsul Caietului de sarcini, ce poate fi achizitionat pentru suma de 2.000 lei (+ TVA). Plata Caietului de sarcini se va realiza prin transfer bancar, pe baza facturii comunicate de administratorul judiciar.
Vizionarea bunurilor oferite spre vanzare, se va face cu programare, prin notificarea in scris a administratorului judiciar cu privire la intentia de participare la sedinta de licitatie publica si deplasarea la locul proprietatii debitoarei.
Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul 073.071.21.01 sau e-mail: [email protected]

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Arad
Str. Tribunu Buteanu, Nr.1, Ap.1

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat