Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 21/10/2021
Ora licitatie: 13:00
Tip Vanzare: Licitatie publica
Suprafata: 8.628 mp
Tip teren: Intravilan

Documente

Debitor: ELECTROSERV TÎRNAVA EXIM SRL

Descriere

QR CODE
Terenul în suprafaţă de 8.628 mp, este evidenţiat în Cartea Funciară nr. 50339 Iernut, nr. Cad. 50339, fiind transcris din CF. vechi nr. 1562, 1558 și 1041.

Pe teren se afla o platforma betonata si o constructie (fosta statie de betoane), ambele neevidentiate in Cartea Funciara, in stare avansata de degradare datorita vechimii si exploatarii, acestea fiind depreciate integral si fara valoare de piata.

Terenul este situat la cca 2 km fata de centrul orasului, amplasat la marginea zonei de locuinte, in forma de ,,L”, topografie plana, cu acces atat din strada Vlad Tepes cat si din str. Garii (acces din centrul localitatii, E60 → str. Dacia Traiana care este un drum asfaltat → str. Garii care este o strada betonata). Terenul are un front de cca 45 m la strada Gării si de 35 m la strada Vlad Tepes. Utilitati: curent electric, apa curenta. Nu au fost semnalate litigii referitoare la granitele proprietatii. Vecinătăţile imediate sunt: o baza de cereale, pamant agricol, o hala de reparatii/dezmembrari auto.

Licitaţia va avea loc prin mijloace de comunicare la distanță, în data de 21.10.2021, ora 13:00. În caz de nevalorificare, licitaţia se va relua în data de 28.10.2021, respectiv 04.11.2021, în aceleaşi condiţii de preț și oră
.
Garanţia de participare este de 10% din preţul de pornire fără TVA.

Garanția nu este purtătoare de TVA.

Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească ofertanţii pentru participarea la licitaţie se regăsesc în Caietul de sarcini aferent procedurii de valorificare. Achizitionarea Caietului de sarcini este obligatorie pentru participarea la licitație.

Preţul Caietului de sarcini este de 3.500 Lei plus TVA.

Documentaţia de înscriere la licitaţie va trebui depusă electronic, cu opis semnat, pe adresa de email: [email protected], până la ora 13:00 a zilei anterioare ședinței de licitație.

Detalii vanzator

Seller's picture
Membru UNPIR

Localizare

Romania, Mures, Tarnaveni

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat