Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 15/10/2021
Ora licitatie: 11:00
Suprafata: 6.176 mp
Tip teren: Intravilan

Documente

Debitor: BRICOMAT SA

Descriere

QR CODE
Proprietatea imobiliara este amplasata in Sibiu, zona industriala Vest, vis-a-vis de Aeroportul Sibiu, retras de la sos. Alba Iulia, nr. 112, cca. 1.000 m, in spatele magazinului constructii Arabesque, proprietate a Bricomat SA, incinta Procem Bricomat SA, intr-o zona predominata de constructii cu destinatie similara, industrial, depozite, etc.

Accesul de face pietonal si auto, indirect din strada sos. Alba Iulia, prin cale de acces incinta, prin servituti de acces instituite asupra parcelelor de teren ce apartin Bricomat SA, betonata, proprietatea fiind amplasata in partea de fundal a incintei.

Terenul intravilan, inscris in Cartea Funciară nr. 133641, cu nr. Cad. 133641 este plan si are o forma geometrica neregulata cu deschidere la cale de acces incinta. Conform documentatiei cadastrale, suprafata totala de teren aferenta proprietatii este de 6.176 mp.

Vecinătățile amplasamentului sunt urmatoarele:
- la nord – prop. privata – teren cu constructii;
- la est – prop. Privata –teren cu constructii;
- la vest – prop. Privata –teren liber
- la sud – cale de acces incinta;

Amplasamentul nu este imprejmuit. Proprietatea imobilara nu este racordata la utilitatile zonei, curent electric, apa, canalizare, gaze, telecomunicatii

Licitaţia va avea loc prin mijloace de comunicare la distanță, în data de 15.10.2021 ora 11:00. În caz de nevalorificare, licitaţia se va relua în data de 22.10.2021, respectiv 29.10.2021 ora 11:00, în aceleaşi condiţii.

Garanţia de participare este de 10% din preţul de pornire fără TVA.

Garanția nu este purtătoare de TVA.

Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească ofertanţii pentru participarea la licitaţie se regăsesc în Caietul de sarcini aferent procedurii de valorificare. Achizitionarea Caietului de sarcini este obligatorie pentru participarea la licitație. Preţul Caietului de sarcini este de 3.000 Lei plus TVA.

Documentația de înscriere la licitație va trebui transmisă electronic, cu opis semnat, până la ora 11:00 a zilei anterioare ședinței de licitație, pe adresa de e-mail: [email protected]

Detalii vanzator

Seller's picture
Membru UNPIR

Localizare

Romania, Sibiu

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat