Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 10/10/2018
Ora licitatie: 16.00
Tip Vanzare: Licitatie publica
Suprafata: 1790 mp
Tip teren: Intravilan
Debitor: DAN JURCA CONSTRUCT SRL

Descriere

QR CODE
IS-ROM S.P.R.L., lichidator judiciar al debitorului DAN JURCA CONSTRUCT S.R.L. – în faliment, organizează licitație publică pentru vânzarea bunului imobil teren intravilan în suprafață de 1.790 m.p. situat în Onești, jud. Bacău, tarlaua 44, parcela 1061, nr. cad. 63878, CF 63878.
Prețul de vânzare a bunului imobil menționat este de 30.587 LEI plus TVA.
Licitația va avea loc în data de 10.10.2018, ora 16,00 la sediul lichidatorului judiciar din București, str. Ion Câmpineanu nr. 11, etaj 2, sector 1.
Participarea la licitaţie este condiţionată de achiziţionarea caietului de sarcini al cărui preț este în cuantum de 500 lei +TVA şi de achitarea unei garanţii de participare în valoare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei.
Garanția de participare se va achita prin virament în contul de lichidare al Debitorului RO55 PIRB 4217 7701 6100 1000 deschis la Piraeus Bank Sucursala Kogălniceanu.
Garanția de participare va putea fi plătită până cel mai târziu în ziua lucrătoare care precede data fixată pentru licitație, cu condiția ca această sumă să fie creditată integral în contul de lichidare al Debitorului la ora la care este programată licitația.
Documentația de înscriere la licitație prevăzută în caietul de sarcini, trebuie depusă la sediul lichidatorului judiciar, în atenția dl. Cătălin Cotorogea, cel mai târziu în ziua lucrătoare care precede data fixată pentru licitație.
Toate detaliile privind situația juridică a bunurilor scoase la vânzare, precum și condițiile pe care trebuie să le îndeplinescă ofertanții pentru participarea la licitație sunt precizate în Caietul de Sarcini.
Pentru informaţii suplimentare vă puteți adresa lichidatorului judiciar la tel: 021-3123388; email: [email protected], [email protected]

Detalii vanzator

Seller's picture
Membru UNPIR

Localizare

Romania, Bacau, Onesti
Onești, Jud. Bacău, Tarlaua 44, Parcela 1061

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat