Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 20/01/2022
Ora licitatie: 15
Tip Vanzare: Licitatie publica
Suprafata: 21639
Tip teren: Extravilan

Documente

Debitor: INTERCONSULTING ROM SRL

Descriere

QR CODE
EXPERT INSOLVENŢĂ SPRL Filiala Bucureşti, în calitate de lichidator judiciar al INTERCONSULTING ROM SRL, organizează licitație publică competitivă cu strigare, cu respectarea Legii nr. 85/2014 şi a regulamentului de licitaţie, pentru vânzarea următorului bun imobil:
Teren extravilan-arabil, suprafata 21.639 mp, situat în com. Cernica, jud. Ilfov, CF nr. 57220, Nr. cad. 57220, care se vinde la preţul de 69.350 Euro.
(preţul de pornire nu conţine TVA, acesta urmând a fi calculat conform prevederilor Codului Fiscal la data transferului dreptului de proprietate).
Detalierea bunului se regăsește în caietul de sarcini, iar pretul unui caiet de sarcini este 5.000 lei+TVA.
Licitaţia va avea loc în data de: 20.01.2022, ora 15.00 la sediul lichidatorului judiciar, din Str. Turturelelor, nr.11A, complex Phoenicia Business Center, corp C, et. 5, Sect. 3, Bucuresti.
În caz de neadjudecare, licitaţia se va repeta în data de 27.01.2022; 03.03.2022 cu acelaşi preţ de pornire, la aceeaşi locaţie şi oră.
Garanţia de participare este de 10 % din preţul de pornire.
Caietul de sarcini poate fi achiziţionat de la sediul lichidatorului judiciar EXPERT INSOLVENŢĂ SPRL Filiala București, situat în Bucureşti, Str. Turturelelor, Nr.11A, Phoenicia Business Center, et. 5, sect.3.
Documentaţia de înscriere la licitaţie va trebui depusă cu cel puţin 24 de ore înainte de data şi ora fixată pentru licitaţie. Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească ofertanţii pentru participarea la licitaţie, sunt precizate în Regulamentul cuprinzând instrucţiunile de desfăşurare a licitaţiei, care este anexă la Caietul de sarcini. Cei interesaţi pot obţine date suplimentare şi informaţii la adresa de e-mail [email protected] și la numărul de telefon: 0724.348.732

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Ilfov, Cernica

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat