Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
1 - 2 de 4

Informatii aditionale

Data licitatie: 14/03/2022
Ora licitatie: 16:30
Tip Vanzare: Licitatie publica
Debitor: ACTIV SUPORT TRADING SRL

Descriere

QR CODE
AKTIV - LEX INSOLVENTA S. P. R. L, in calitate de administrator judiciar al debitoarei ACTIV SUPORT TRADING S. R. L. conform sentintei nr. 519 din data de 30. 10. 2015 pronunţată de Tribunalul Mehedinţi, Secţia a II-a Civilă, de contencios administrativ şi fiscal în dosarul nr. 5405/101/2015, societate aflata in procedura de insolventa, anunta organizarea licitatiilor publice cu strigare pentru vanzarea urmatoarelor bunuri imobile aflate in proprietatea ACTIV SUPORT TRADING SRL:
Imobil (spațiu comercial), situat în Drobeta Turnu Severin, B‐dul Tudor Vladimirescu, nr.110, bl.TS10, ap. 13, Jud. Mehedinți, în suprafață de 106,43 mp si Imobil (spațiu comercial), situat în Drobeta Turnu Severin, B‐dul Tudor Vladimirescu, nr.110, bl.TS10, parter, Jud. Mehedinți, in suprafață de 42,22 mp, la prețul total de 450.000 euro (la care se adaugă TVA).

Licitatia va avea loc in data de 14.03.2022, ora 16:30, la biroul administratorului judiciar din Dr. Tr. Severin Bld. Carol I nr. 85, bl. A2, sc. 1, ap. 1, Judetul Mehedinti:

Pentru a participa la licitaţie, ofertanţii sunt obligaţi să depună la biroul administratorului judiciar, din Dr. Tr. Severin, Bld. Carol I, nr. 85, bl. A2, sc. 1, ap. 1, Jud. Mehedinti, precum şi prin corespondenţă electronică sau la nr. de fax , urmatoarele documente de participare:
- o ofertă de cumpărare,
- dovada consemnării garantiei de participare, de 20% din preţul minim de vanzare, in contul unic de insolventa, pe numele debitoarei,
- dovada consemnarii contravalorii caietului de sarcini, în contul administratorului judiciar AKTIV-LEX INSOLVENTA SPRL, deschis la BRD GSG Sucursala Craiova respectiv de 2.000 lei ( la care se poate adauga TVA).
- sa depuna următoarele înscrisuri:
a. ) Participanţii persoane juridice trebuie să ataseze următoarele înscrisuri:
- copie xerox după certificatul de înmatriculare al societatii;
- delegaţie reprezentant legal semnata de conducatorul societatii; 
- copie xerox după actul de identitate CI/BI pentru delegat;
- certificat constatator/furnizare de informatii, eliberata cu cel mult 2 zile anterior datei de depunere a ofertelor
b. ) Participanţii persoane fizice:
- copie xerox după actul de identitate CI/BI ;
Ofertele de cumparare se depun cel mai tarziu cu doua zile lucratoare inainte de data licitatiei, orele 16:00, insotite de documentele de participare care atesta indeplinirea conditiilor de calificare, dovada de achitare a contravalorii caietului de sarcini si dovada achitarii garantiei de participare la licitatie.
Nedepunerea acestor acte va conduce la eliminarea potenţialului cumpărător de la şedinţa de licitaţie.
Relaţii la biroul adminsitratorului judiciar din Dr. Tr. Severin Bld. Carol I nr. 85, bl. A2, sc. 1, ap. 1, Jud. Mehedinti.

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Mehedinti, Drobeta-Turnu Severin

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat