Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 15/02/2019
Ora licitatie: 14:30
Tip Vanzare: Licitatie publica
Suprafata: 148

Documente

Debitor: ACTIV SUPORT TRADING SRL

Descriere

QR CODE
AKTIV - LEX INSOLVENTA S. P. R. L, in calitate de administrator judiciar al debitoarei ACTIV SUPORT TRADING S. R. L. conform sentintei nr. 519 din data de 30. 10. 2015 pronunţată de Tribunalul Mehedinţi, Secţia a II-a Civilă, de contencios administrativ şi fiscal în dosarul nr. 5405/101/2015, societate aflata in procedura de insolventa, dupa cum urmeaza:
1. Imobil (spatiu comercial) cu suprafata utila de 106, 43 mp, situat in Drobeta Turnu Severin, B‐dul Tudor Vladimirescu, nr. 110, BL. TS10, Ap. 13, Judetul Mehedinti, la pretul de pornire al licitatiei de de 275. 000 lei (la care se poate adauga TVA), ce reprezinta 100% din pretul stabilit prin raportul de evaluare.
2. Imobil (spatiu comercial ) cu suprafata utila de 42, 22 mp, situat in Drobeta Turnu Severin, B‐dul Tudor Vladimirescu, nr. 110, BL. TS10, parter, Judetul Mehedinti, la pretul de pornire al licitatiei de 106. 600 lei (la care se poate adauga TVA), ce reprezinta 100% din pretul stabilit prin raportul de evaluare.
Licitatia va avea loc in data de 15. 03. 2019, ora 14:30, la biroul administratorului judiciar din Dr. Tr. Severin Bld. Carol I nr. 85, bl. A2, sc. 1, ap. 1, Judetul Mehedinti:
Pentru a participa la licitaţie, ofertanţii sunt obligaţi să depună la biroul administratorului judiciar, din Dr. Tr. Severin, Bld. Carol I, nr. 85, bl. A2, sc. 1, ap. 1, Jud. Mehedinti, precum şi prin corespondenţă electronică sau la nr. de fax , urmatoarele documente de participare:
- o ofertă de cumpărare,
- dovada consemnării garantiei de participare, de 20% din preţul minim de vanzare, in contul unic de insolventa, pe numele debitoarei,
- dovada consemnarii contravalorii caietului de sarcini, în contul administratorului judiciar AKTIV-LEX INSOLVENTA SPRL, deschis la BRD GSG Sucursala Craiova respectiv de 2. 000 lei ( la care se poate adauga TVA).
- sa depuna următoarele înscrisuri:
a. ) Participanţii persoane juridice trebuie să ataseze următoarele înscrisuri:
- copie xerox după certificatul de înmatriculare al societatii;
- delegaţie reprezentant legal semnata de conducatorul societatii; 
- copie xerox după actul de identitate CI/BI pentru delegat;
- certificat constatator/furnizare de informatii, eliberata cu cel mult 2 zile anterior datei de depunere a ofertelor
b. ) Participanţii persoane fizice:
- copie xerox după actul de identitate CI/BI ;
Ofertele de cumparare se depun cel mai tarziu cu doua zile lucratoare inainte de data licitatiei, orele 16:00, insotite de documentele de participare care atesta indeplinirea conditiilor de calificare, dovada de achitare a contravalorii caietului de sarcini si dovada achitarii garantiei de participare la licitatie.
Nedepunerea acestor acte va conduce la eliminarea potenţialului cumpărător de la şedinţa de licitaţie.
Relaţii la biroul adminsitratorului judiciar din Dr. Tr. Severin Bld. Carol I nr. 85, bl. A2, sc. 1, ap. 1, Jud. Mehedinti.

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Mehedinti, Drobeta-Turnu Severin

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat