Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
1 - 2 de 2

Informatii aditionale

Tip Vanzare: Negociere directa
Camere: 1
Suprafata: 37
An constructie: 1973

Documente

Debitor: Societatea de Asigurare-Reasigurare ASTRA SA

Descriere

QR CODE
Societatea Asigurare-Reasigurare Astra S.A. - in faliment, prin Lichidator Judiciar KPMG Restructuring SPRL, cu sediul in Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 69-71, sectorul 1, anunta in conformitate cu Legea nr.85/2014, Regulamentul de vânzare aprobat de Adunarea creditorilor din 19.08.2016 si Avizul emis de Autoritatea de Supraveghere Financiara - ASF sub nr.SA – DRA/501/17.02.2017, face public următorul anunț referitor la valorificarea prin supraofertare a imobilului si a bunurilor mobile (din incinta), din patrimoniul societatii Societatii Asigurare – Reasigurare Astra S.A. respectiv :
Imobil situat in Gheorgheni, Cartier Florilor, bloc 39, sc. A, ap. 3, parter, jud. Harghita.
Prezentare generala:
Imobil situat in orasul Gheorgheni, pe str. Cartier Florilor, foarte aproape de detasamentul de pompieri Gheorgheni. Aceasta este o zona mediana a orasului Gheorgheni. Cartierul este predominant format din blocuri de locuinte si spatii comerciale. Strada pe care se afla apartamentul este o strada asfaltata cu doua sensuri, ce se conecteaza la Bulevardul Fratiei si la Str. Pompierilor.
Specificatii:
An de constructie: in jurul anului 1973
Regim de inaltime: P din P+4
Suprafata utila (m2): 37
Utilitati: Proprietatea beneficiaza de toate utilitatile de la municipalitate.
Incalzirea se realizeaza cu radiatoare termice de fonta ce se conecteaza la sistemul de termoficare al localitatii. Echipamentele sanitare sunt intr-o conditie medie. Imobilul se vinde impreuna cu bunurile mobile din incinta, bunuri de natura mobilierului si a obiectelor de inventar care sunt amplasate in locatie, valoarea totala a acestora fiind de 4.933,06 lei (fara TVA).Pasul de supraofertare pentru bunurile imobile este de 5% din prețul convenit prin negociere directa in cuantum 52.000 lei, fara TVA, respectiv de 2.600 lei – fara TVA, astfel ca noul preț de vânzare pentru bunurile imobile este de 54.600 lei, fără TVA, preț ce va putea fi oferit de orice potențial cumpărător pana in data de 15.07.2019.
Bunurile mobile din patrimoniul Societății Asigurare – Reasigurare Astra S.A. (mobilier, aparatura periferica, elemente de birotica…) ce se găsesc in incinta imobilului se vând împreună cu acesta.
Pasul de supraofertare este de 5% din prețul convenit prin negociere directa in cuantum de 5.000 lei, fără TVA, respectiv de 250 lei, fără TVA, astfel ca noul preț de vânzare este de 5.250 lei, fără TVA preț ce va putea fi oferit de orice potențial cumpărător pana in data de 15.07.2019.. Lista bunurilor mobile ce se vând împreună cu imobilul este disponibila potențialilor cumpărători la cerere la următoarea adresa de e-mail [email protected]
Valorificarea prin metoda negocierii directe urmata de etapa supraofertare se va desfășura în condițiile Regulamentului de vânzare, date suplimentare cu privire la activele supuse valorificării, pasul de licitație, garanția de participare, fiind puse la dispoziția participanților prin intermediul Regulamentului de valorificare prin negociere directa pentru bunuri imobile si bunuri mobile, disponibil la cerere. O cerere in aceste sens va fi trimisa de potențialii cumpărători la adresa de e-mail: [email protected]
Vizionarea bunurilor imobile si a bunurilor mobile se poate realiza cu o programare prealabila prin transmiterea unei solicitari pe e-mail.
Lichidatorul judiciar invită orice persoană interesată de achiziționarea activelor mai sus menționate să depună în plic închis, la sediul KPMG Restructuring SPRL din sos Bucuresti-Ploiești, nr 69-70, sector 1, București până la data de 15.07.2019 orele 17:00, documentele de eligibilitate prezentate conform Regulamentul de valorificare prin negociere directa disponibil la cerere.
Vor fi avute in considerare acele oferte de supraofertare, pentru imobilele si bunurile mobile descrise, care au constituit garanția de participare de 5% din prețul convenit prin negociere directa, respectiv de 2.600 lei, pentru imobile si 250 lei, pentru bunuri mobile si au transmis in plic închis, la sediul lichidatorului, pana la 15.07.2019, ora 17:00 cel puțin următoarele documentele: (i) date privind ofertantul, (ii) identificarea Activului ofertat, (iii) prețul oferit va fi exprimat în lei +TVA;(iv) prețul oferit va fi cu cel puțin 5% mai mare decât prețul convenit prin negociere directa; (v) termenul de plată, care nu va fi mai mare de 30 de zile calendaristice de la încheierea Contractului de vânzare, (vi) detalii de contact; (vii) documentele de participare prevăzute in Regulamentul de valorificare.
Solicitările de informații suplimentare si programarea unor vizite le puteți adresa la următoarele date de contact: e-mail: [email protected] tel.: 0745.027.442.

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Harghita, Gheorgheni
Cartier Florilor, Bloc 39, Sc. A, Ap. 3, Parter

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat