Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 09/12/2021
Ora licitatie: 14:00
Tip Vanzare: Licitatie publica
Marca: Dacia
Combustibil: Motorina
An fabricatie: 2006
Capacitate cilindrica: 1970

Documente

Debitor: GAMA SA

Descriere

QR CODE
SIOMAX SPRL, lichidator judiciar cu sediul profesional în Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 3, P+E, jud. Gorj, reia licitaţia publică, LA PRETURI REDUSE CU 30% FATA DE VALOAREA DE EVALUARE pentru bunurile mobile proprietatea SC GAMA SA Scornicești (fosta Fabrică de confecții Scornicești), aflată în procedura falimentului în dosarul 58/104/2017, la Tribunalul Județean Olt, în fiecare zi de joi, din două în două saptămâni începând cu data de 09.12.2021, orele 1400, după cum urmează: Autoturism marca DACIA înscris în circulație sub nr. OT-06-GAM - valoare 3.150 lei; Autoturism marca DACIA înscris în circulație sub nr. OT-06-SGS - valoare 3.150 lei; Echipament tehnologic - valoare 281.421 lei; Bunuri de natura stocurilor - valoare 37.863 lei; Valorile de mai sus sunt fară TVA.
Bunurile mobile ce compun echipamentul tehnologic se vand si la bucata, iar Bunurile de natura stocurilor se vand in bloc.
Lista integrală a bunurilor din lotul de echipamente tehnologice și bunuri de natura stocurilor poate fi vizionată la sediul lichidatorului judiciar Siomax SPRL din Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 3, P+E, jud. Gorj, precum şi pe site-ul www.siomax.ro, la secţiunea “Licitaţii” si site-ul www.licitatii-insolventa.ro.
Înscrierea la licitație se va face la sediul lichidatorului judiciar în fiecare zi lucratoare (luni-vineri) între orele 800- 1630, fax 0253214120, email [email protected], până cel mai târziu în ziua licitației, ora 1200, în baza achiziționării regulamentului de vânzare și a achitării garanției de participare de 10% din preț.
Procurarea regulamentului de vânzare se va face la sediul lichidatorului judiciar din Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 3, P+E, jud. Gorj, in zilele lucratoare (luni-vineri).
Informatii suplimentare la sediul lichidatorului, la numerele de telefon 0253/214120, 0753095556 sau prin email [email protected]
Cei ce pretind vreun drept asupra bunurilor supuse licitatiei sunt invitati sa anunte lichidatorul judiciar inainte de data stabilita pentru vinzare si sa-i comunice documentele justificative.

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Olt, Scornicesti
Bd. Muncii, Nr. 2

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat