Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Documente

Debitor:

Descriere

QR CODE
COMCAS LJ 2000 SPRL, cu sediul în Satu Mare, str. Ioan Slavici, nr. 13, jud. Satu Mare, având CUI RO 20570987, înregistrată la UNPIR în RSP sub nr. 0111, numită lichidator judiciar al SC RIGIPS DECOR OAS SRL, cu sediu în loc. Negrești Oaș, str. Pieței, nr. 9, jud. Satu Mare, având CUI RO 31062577, înregistrată la ORC sub nr. J 30/11/2013, prin Încheierea de ședință din data de 14.06.2018, pronunțată de Tribunalul Satu Mare, secția a II a civilă, de contencios administrativ și fiscal, în dosarul nr. 4038/83/2017,solicită operatorilor economici autorizați de Arhivele Naționale :

- depunerea de oferte pentru serviciul de prelucrare arhivistică și depozitare fond arhivistic creat de societatea în faliment SC RIGIPS DECOR OAS SRL.

Depozitul de arhivă măsoară 0,45 ml. și se compune din: contracte ; acte contabile primare , extrase bancare , declarații ,contracte de muncă etc.
Plata se va face din fodul de lichidare; societatea neavând disponibilități bănești.
Ofertele trebuie să se încadreze în tarifele decontabile din fondul prevăzut la art. 39 din Legea nr. 85/2014, conform prevederilor Statutului privind organizarea și exercitarea profesiei de practician în insolvență.

Ofertele se vor depune pana la data de 30.11.2019, orele 14.00 la sediul COMCAS LJ 2000 SPRL sau pe adresa pe email [email protected] - date de contact la care se pot solicita și informații suplimentare.

Ofertele se vor emite cu menționarea regimului TVA aplicabil ofertantului.

Detalii vanzator

Seller's picture
Membru UNPIR

Localizare

Romania

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat