Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Dată expirare: 01/04/2023
Debitor: ALL ELECTRICS 95 SRL

Descriere

QR CODE
EXPERT SPRL FILIALA BUCUREȘTI – societate civilă profesională cu răspundere limitată, cu sediul în București, Str. Theodor Aman nr. 11, etaj 2, sector 1, înregistrată la U.N.P.I.R. în Registrul societăților profesionale cu nr. RFO II 0493, reprezentată prin Moț Marius – practician în insolvență, în calitate de lichidator judiciar al ALL ELECTRICS 95 SRL desemnat prin încheierea civilă din data de 23.05.2022 pronuntata în dosarul 22102/3/2020 aflat pe rolul Tribunalului București, Secția a VII-a Civilă, prin prezenta

CERERE DE OFERTĂ

Solicită depunerea de către persoanele juridice interesate a ofertelor tehnice şi financiare în vederea preluării arhivelor debitoarei falite antemenționate care sunt depozitate la sediul acesteia.

Condițiile de preluare a arhivelor sunt: “pe picior, integral, aşa cum sunt şi acolo unde se găsesc“.
Ofertele se depun pe adresa de e-mail [email protected].

Ofertele trebuie să conțină:

- oferta tehnică de preluare, inclusiv documentele care să ateste calificarea ofertantului şi autorizațiile corespunzătoare pentru prestarea de servicii arhivistice,
și
- oferta financiară de preluare în condițiile arătate, respectiv aceasta să conțină prețul global ofertat pentru întreaga arhivă și pentru toată perioada legală de păstrare.

Plata serviciilor arhivistice se va efectua dupa cum urmeaza:
- 50% din pret se va achita in termen de 5 zile lucratoare de la semnarea procesului verbal de ridicare/preluare intergrala a arhivei debitoarei.
- diferenta de 50% din pret se va achita in termen de 5 zile lucratoare de la predarea de catre prestator catre lichidatorul judiciar a documentului de inventariere a tuturor categoriilor de documente, in vederea prelucrarii, pastrarii si depozitarii, cu indicarea termenelor legale de pastrare.

Precizam ca nu este posibil ulterior acceptarii unei oferte, majorarea pretului pe considerente ca ofertantul nu a apreciat corect cantitatea de documente, precum nici pentru orice alte motive. Astfel, in situatia refuzului de preluare a arhivei de catre ofertantul declarat castigator se va relua procedura de colectare de oferte.

În sensul celor mai sus aratate și pentru a inventaria cantitatea de documente, persoanele interesate pot vizita arhiva debitoarei cu prealabila programare telefonică la lichidatorul judiciar.

Vor fi luate în calcul ofertele care se încadreaza în criteriile susmenționate și care vor fi consemnate la sediul lichidatorului judiciar din București, Str. Theodor Aman nr. 11, etaj 2, sector 1, ori pe e-mail-ul acestuia [email protected] sau and[email protected] până la data de 31.03.2023, inclusiv.

Informații suplimentare se pot obtine la tel. 0733592962 sau pe adresa de e-mail [email protected] sau [email protected].

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Bucuresti, Bucuresti
Str Theodor Aman Nr 11, Etj 2

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat