Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Dată expirare: 22/11/2019

Documente

Debitor: PRONTOFASHION FD SRL

Descriere

QR CODE
Subscrisa, A&A CONSULTANTS SPRL, cu sediul in Bucuresti, Bd-ul Carol I nr. 12, etaj 1, camera 5, Sector 3, reprezentata prin Practician in insolventa – Anastasescu Marieta, in calitate de lichidator judiciar, desemnat in dosarul nr. 2495/113/2017, inregistrat pe rolul Tribunalului Braila, Secţia a II-a Civila,de Contencios Administrativ si Fiscal, privind debitoarea PRONTOFASHION FD SRL - in faliment, in banckruptcy, en faillite, cu sediul in Brăila, Bd-ul Dorobantilor, nr. 404 Corp C1, camera 5, Jud. Braila, avand cod unic de inregistrare: 33088212 si numar de ordine in Registrul Comertului J9/242/2014,

Anuntă

organizarea unei selectii de oferte privind contractarea următoarelor servicii:

 Servicii de arhivare a documentelor întocmite în procedura prevăzută de legea nr. 85/2014 a debitoarei PRONTOFASHION FD SRL;

Ofertele trebuie să se încadreze în tarifele decontabile din fondul prevăzut la art. 39 din legea nr. 85/2014, conform prevederilor Statutului privind organizarea și exercitarea profesiei de practician în insolvență.

Ofertele se vor depune pana la data de 22.11.2019, orele 17.00 la sediul A&A CONSULTANTS SPRL sau pe adresa pe email [email protected] ori pe nr. de tel./fax : 021.317.53.47, date de contact la care se pot solicita și informații suplimentare.

Ofertele se vor emite cu precizarea prețului total al serviciului și cu menționarea regimului TVA aplicabil ofertantului.

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Bucuresti, Bucuresti
B-dul Carol I, Nr. 12, Etaj 1, Sector 3, Bucuresti

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat