Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Dată expirare: 06/06/2023
Debitor: DOCUDRAMA SRL

Descriere

QR CODE
Subscrisa RTZ & Partners S.P.R.L. - Filiala Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, Str. Wilhelm Filderman, nr. 18, etaj 3, birou 9, sector 3, a fost desemnată în calitate de administrator judiciar al DOCUDRAMA S.R.L. (în insolvenţă, in insolvency, en procedure collective), cu sediul în Bucureşti, Sectorul 1, Strada GHEORGHE POLIZU, Nr. 58-60, CAMERA NR. 10, Etaj 3, având Cod Unic de Înregistrare 38384316, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub numărul J40/17810/2017, prin Încheierea de Şedinţă pronunţată la data de 06 martie 2023, în dosarul nr. 6732/3/2023, aflat pe rolul Tribunalului București, Secția a VII-a Civilă.

În această calitate și în temeiul prevederilor Legii nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolventei și de insolvenţă, prin prezenta:

ANUNŢĂ
ORGANIZAREA PROCEDURII DE SELECŢIE A UNUI EVALUATOR AUTORIZAT

Membru al Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România, pentru evaluarea în conformitate cu Standardele de evaluare A.N.E.V.A.R. a activelor aflate în patrimoniul societăţii DOCUDRAMA S.R.L..

Toţi membrii A.N.E.V.A.R. interesaţi sunt rugaţi să transmită ofertele de evaluare până în data de 06.06.2023, ora 17:00, la registratura administratorului judiciar din Bucureşti, Str. Wilhelm Filderman, nr. 18, etaj 3, birou 9, sector 3, la adresa de e-mail [email protected] sau pe nr. de fax: 0364.412.632.

Conform prevederilor art. 154 alin. (3) din Legea nr. 85/2014: ”Bunurile din averea debitorului vor fi evaluate atât în bloc, cât şi individual. Evaluarea în bloc are în vedere fie evaluarea totalităţii bunurilor din averea debitorului, fie evaluarea ansamblurilor independente.”

Oferta va cuprinde onorariul solicitat, modalitatea de plată și termenul asumat de execuție al raportului de evaluare.

Onorariul va fi achitat la momentul în care va exista disponibil în contul debitoarei.

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Bucuresti, Bucuresti

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat