Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 19/02/2019
Ora licitatie: 13.30
Tip Vanzare: Licitatie publica
Debitor: ALVARION S.R.L.

Descriere

QR CODE
IS-ROM SPRL, lichidator judiciar al debitorului ALVARION S.R.L., în faliment, (”Debitorul”) organizează licitație publică pentru vânzarea bunurilor mobile identificate în proprietatea Debitorului.
Valorificarea bunurilor mobile ale Debitorului se va face prin vânzare la licitație publică, fie individual, fie în bloc, în funcție de intenția exprimată de potențialii cumpăratori care participă la licitație.
Licitația va avea loc în data de 19.02.2019, ora 13,30 la sediul lichidatorului judiciar din București, str. Ion Câmpineanu nr. 11, etaj 2, sector 1. Participarea la licitaţie este condiţionată de achiziţionarea caietului de sarcini al licitaţiei (”Caietul de Sarcini”) al cărui preț este în cuantum de 200 lei + TVA, precum şi de achitarea unei garanţii de participare în valoare de 10% din preţul de pornire al respectivelor bunuri, care se va achita prin virament în contul de lichidare al Debitorului RO35 EGNA 1010 0000 0055 2364 deschis la Marfin Bank S.A. – Sucursala Victoriei.
Garanția de participare va putea fi plătită până cel mai târziu în ziua lucrătoare care precede data fixată pentru licitație, cu condiția ca această sumă să fie creditată integral în contul de lichidare al Debitorului la ora la care este programată licitația.
Documentația de înscriere la licitație, prevăzută în Caietul de Sarcini, trebuie depusă la sediul lichidatorului judiciar, în atenția dl. Cătălin Cotorogea, până cel mai târziu în ziua lucrătoare care precede data fixată pentru licitație.
Toate detaliile privind situația juridică a bunurilor scoase la vânzare, precum și condițiile pe care trebuie să le îndeplinescă ofertanții pentru participarea la licitație sunt precizate în Caietul de Sarcini.
Detalii privind bunul scos la vânzare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi achiziționat de la sediul lichidatorului judiciar. Pentru informaţii suplimentare vă puteți adresa lichidatorului judiciar la tel: 021-3123388; email: [email protected], [email protected]

Detalii vanzator

Seller's picture
Membru UNPIR

Localizare

Romania, Bucuresti, Bucuresti

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat