Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: comunicar[email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 08/01/2020
Ora licitatie: 13
Tip Vanzare: Licitatie publica
Debitor:

Descriere

QR CODE
DescriereSubscrisa TZA Insolvenţă S.P.R.L. în calitate de lichidator judiciar al S.C. GOVORA COM MANAGEMENT S.R.L. – in faliment, in bankruptcy, en faillite – scoate la vanzare prin licitatie publica, in conformitate cu Hotararea Adunarii Creditorilor din data de 23.09.2019, bunul mobil apartinand debitorului S.C. GOVORA COM MANAGEMENT S.R.L. compus din:
STOCURI de materiale folosite la instalatii sanitare si la instalatii de incalzire - OBIECTE SANITARE.
• Preţul de pornire la licitaţie este la 36.720 lei (reprezentand 40% din valoarea de evaluare) la care se adaugă TVA, conform legislatiei in vigoare).
• Pasul de licitaţie a fost stabilit la 5% din pretul de pornire la licitatie.
Prin prezenta publicatie de vanzare se aduce la cunostinta generala ca la data de 08.01.2020 (miercuri), ora 13.00, va avea loc la sediul lichidatorului judiciar, vanzarea la licitatie publica a imobilului mentionat mai sus, proprietatea debitorului S.C. GOVORA COM MANAGEMENT S.R.L.. In masura in care imobilul nu se adjudeca la sedinta de licitatie organizata in data de 08.01.2020, se vor organiza saptamanal sedinte de licitatie in aceeasi zi si la aceeasi ora (miercuri, ora 13.00).
Pot participa la licitatie numai persoanele care vor achizitiona, in prealabil, regulamentul de vanzare si care vor inregistra la sediul lichidatorului judiciar, cel tarziu cu o zi inainte de tinerea sedintei de licitatie, o cerere de participare la licitatie, precum si dovada platii unei cautiuni reprezentand 10% din pretul de pornire a licitatiei in contul RO69BTRL03901202526265XX deschis la Banca Transilvania SA pe numele debitorului.
Pretul Regulamentului de vanzare este de 1.000 lei plus TVA lei si este valabil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice, interesate sa participe la licitatie. Acesta se achita in contul lichidatorului judiciar – TZA Insolventa SPRL – CIF 25150283 – deschis la BRD GSG SA – Cod RO27 BRDE 445S V438 0384 4450.
Contravaloarea Regulamentului de vanzare si a taxei de participare nu se restituie.
La cerere, cu conditia achitarii taxei reprezentând costul regulamentului de vanzare, care include si costul taxei de participare la licitaţie, lichidatorul judiciar va organiza vizionarea bunului scos la licitatie. Taxa de vizionare este de 200 lei plus TVA. Aceasta se va achita la casieria lichidatorului judiciar sau in contul acestuia deschis la BRD GSG SA inainte de vizionarea locatiei unde se afla bunul respectiv. Nici aceasta taxa nu se restituie.
Coordonatele de plata a sumelor de mai sus se vor comunica la cerere celor interesati.
Mai multe detalii pot fi obtinute de la lichidatorul judiciar e-mail: [email protected] /tel: 021.204.88.90/0724.592.025.

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Valcea, Ramnicu Valcea

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat