Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 21/01/2021
Ora licitatie: 14
Tip Vanzare: Licitatie publica

Documente

Debitor:

Descriere

QR CODE
CONSULTING COMPANY IPURL, cu sediul în Tg-Jiu, str. Tudor Vladimirescu, nr. 15, jud. Gorj, în calitate de lichidator judiciar, organizează licitații pentru vânzarea bunurilor aparținând debitorilor aflați în procedura insolvenței, respectiv:
SC ROSTRAMO SA - Dosar nr. 9388/95/2010 -Tribunalul Gorj - Licitatie publică cu strigare incepând cu data de 20.01.2021, ora 14 si in fiecare zi de miercuri ora 14, pentru urmatoarele bunuri:
1. Valorificarea masei lemnoase existente pe terenul debitoarei (resturi rămase din dezmembrări, demolări, vegetație forestieră – arboret, lăstăriș), la prețul redus cu 30%, respectiv 106,40 lei/tona exclusiv TVA.
2. Valorificarea motoarelor electrice rezultate din recuperări la prețul redus cu 30%, respectiv 4,90 lei/kg, exclusiv TVA.
Licitațiile se organizează la sediul Consulting Company IPURL din Târgu Jiu, str. Tudor Vladimirescu, nr. 15, jud. Gorj, la prețurile, datele și orele menționate. Informații suplimentare se pot obține la sediul lichidatorului judiciar, la telefoanele: 0253/223744, 0253/219690, 0744615954, prin e-mail la adresa: [email protected], Regulamentele de participare la licitație se procură la sediul lichidatorului judiciar sau se transmit, la solicitare, prin e-mail sau fax. Toate persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor sunt invitate să anunțe lichidatorul/administratorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare.

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Gorj, Targu Jiu
Str. T. Vladimirescu, Nr. 15

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat