Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Informatii aditionale

Data licitatie: 22/03/2019
Ora licitatie: 12.00
Tip Vanzare: Licitatie publica

Documente

Debitor:

Descriere

QR CODE
ANUNȚ DE LICITAȚIE

Subscrisa CITR Filiala Sibiu SPRL cu sediul în Sibiu, str. Bulevardul Victoriei nr. 14, etaj I ap. 10, județul Sibiu, în calitate de administrator judiciar al ARMAX GAZ SA - (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement) cu sediul Mediaş, str. Aurel Vlaicu, Nr. 35A, județ Sibiu, înregistrată la ORC Sibiu sub nr. J32/127/1991, CUI 803727, scoate la vânzare în baza Adunării Generale a Creditorilor din 08.03.2019 următoarele bunuri din patrimoniul societății:


 Mașină de debitat cu nr. de inventar 789529 - Preț de pornire la licitație 234.806 lei.
 FLOTĂ AUTO ARMAX (Land Rover, Ford, Fiat, ...) - la prețul total de 257.696 lei. BUNURILE SE VÂND INDIVIDUAL.
 PACHET UTILAJE (strunguri, freze, mașini de găurit, ...) - la prețul total de 2.036.017 lei. BUNURILE SE VÂND INDIVIDUAL.
 ACCESORII UTILAJE TERASIERE CONSTRUCȚII (set fălci, ciocan hidraulic, ...) - la prețul total de 283.960 lei. BUNURILE SE VÂND INDIVIDUAL.
 ECHIPAMENTE IT (calculatoare, plottere, server, retroproiector) - la prețul total de 40.146 lei. BUNURILE SE VÂND INDIVIDUAL.
 IMOBILIZĂRI FINANCIARE - Titluri de participații Gazproiect S.A. Brașov. Societatea ARMAX GAZ SA deține un procent de 75,64% din capitalul social al Gazproiect S.A. Brașov, reprezentând 1.556 acțiuni - Preț de pornire la licitație 2.628.812 lei.
Prețurile nu includ TVA, se va aplica cota TVA în vigoare la momentul vânzării.
Lista detaliată cu componența pachetelor și prețurile aferente fiecărui bun individual va fi comunicată la cerere.

Pentru bunurile mobile prezentate anterior licitaţia va avea loc în data de 15.03.2019, ora 12:00, la sediul debitoarei din Medias, Str. Aurel Vlaicu, Nr. 35A, Județ Sibiu. În cazul nevalorificării, licitaţia se va relua în data de 22.03.2019 la acelaşi preţ, locaţie şi oră.

●●●
Garanţia de participare este de 10% din preţul de pornire fără TVA.
Garanția nu este purtătoare de TVA.

Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească ofertanţii pentru participarea la licitaţie se regăsesc în Caietul de sarcini aferent procedurii de valorificare.

Achizitionarea Caietului de sarcini este obligatorie pentru participarea la licitație.

Documentaţia de înscriere la licitaţie va trebui depusă cel târziu cu 24 de ore înainte de ora licitaţiei, la sediul administratorului judiciar sau electronic pe adresa de email [email protected], [email protected] sau [email protected], urmând ca originalele documentelor transmise să fie prezentate înainte de începerea licitaţiei.

Cei interesaţi pot obţine date suplimentare şi informaţii pe platforma de vânzări a administratorului judiciar sales.citr.ro – bun căutat ARMAX, la telefon 0737 888 997 sau la adresa de e-mail [email protected]

Detalii vanzator

Seller's picture
Membru UNPIR

Localizare

Romania, Sibiu, Medias

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat