Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 27/06/2019
Ora licitatie: 12
Tip Vanzare: Licitatie publica
Debitor:

Descriere

QR CODE
Subscrisa TZA Insolventa S.P.R.L., in calitate de lichidator judiciar al S.C. SELIAK GRUP S.R.L. – in faliment, in bankruptcy, en falite – scoate la vanzare prin licitatie publica, in conformitate cu Hotararea Adunarii Creditorilor din data de 06.06.2019, bunul mobil aflat in patrimoniul debitoarei reprezentand
 Autoutilitara Renault Maxity, carosata, cu motor de 2.5 l pe motorina, sarcina maxima 3.5 t, cu nr. sasiu (VIN) VF6SGGG2471037125, inmatriculata cu nr. IL14PRV.
Bunul a fost evaluat de catre SC CP Valuation SRL, membru corporativ ANEVAR, certificat nr. 0304/2018. Evaluator Alexandru M Pocatilu, nr. legitimatie 15287/2019, in luna Martie 2019 si valoarea de piata a fost stabilita la 3.810 euro, fara TVA.
Preţul de pornire la licitaţie este de 3.810 euro, reprezentand 100% din valoarea de evaluare.
In conformitate cu dispozitiile art. 53 din Legea nr. 85/2006, „Bunurile instrainate de administratorul judiciar sau lichidator, in exercitiul atributiilor sale prevazute de prezenta lege, sunt dobandite libere de orice sarcini, precum ipoteci, garantii reale mobiliare sau drepturi de retentie, de orice fel, ori masuri asiguratorii, cu exceptia masurilor asiguratorii sau masurilor preventive specifice, instituite in cursul procesului penal.”.
Prin prezenta publicatie de vanzare se aduce la cunostinta generala ca la data de 27.06.2019, ora 12.00, va avea loc la sediul lichidatorului judiciar, vanzarea la licitatie publica a bunului mobil mentionat mai sus, proprietatea debitorului SELIAK GRUP SRL.
Pot participa la licitatie numai persoanele care vor inregistra la sediul lichidatorului, cel tarziu cu o zi inainte de tinerea sedintei de licitatie, o cerere de participare la licitatie precum si dovada depunerii in contul unic de procedura al debitoarei – RO64 BRDE445SV85108614450 – deschis de lichidatorul judiciar la BRD GSG SA – a unei cautiuni reprezentand 10% din pretul de pornire a licitatiei.
Pretul caietului de sarcini si costul taxei de participare la licitaţie este in valoare de 200 lei plus TVA.
La cerere, o singura data pe luna, cu conditia achizitionarii caietului de sarcini, lichidatorul judiciar va organiza vizionarea bunurilor scoase la licitatie. Taxa de vizionare este de 200 de lei plus TVA. Aceasta se va achita cel tarziu in ziua anterioara datei vizionarii. Durata vizionarii nu va putea depasi o ora.
In caz de neadjudecare la prima licitatie, licitatiile vor continua saptamanal la aceeasi ora si in aceleasi conditii prevazute de regulamentul de vanzare.
Mai multe detalii pot fi obtinute de la lichidatorul judiciar e-mail: [email protected] /tel: 021.204.88.90/0724.592.025.

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Ialomita, Urziceni

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat