Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

1 - 2 de 3

Informatii aditionale

Ora licitatie: 14:00
Tip Vanzare: Licitatie publica
Suprafata: 11481
Tip teren: Intravilan

Documente

Debitor: SC VLADANEXPRESS TRANS TIR SRL

Descriere

QR CODE
Teren intravilan, categoria de folosinta „pasune”, cu suprafata de 11.481 mp, situat in loc. Tomesti, jud. Iasi.
Licitaţia va avea loc in data 21.01.2019, ora 14.00, la sediul social al administratorului judiciar Specialists Trust Insolvency SPRL din mun. Iasi, B-dul. Nicolae Iorga, nr. 4, bl. 905A, parter, jud. Iasi şi se va desfăşura in conformitate cu hotararile Adunarii creditorilor din data de 25.04.2018, prevederile Legii nr. 85/2006 şi ale Codului de procedură civilă, în măsura compatibilităţii.
Accesul direct la activul oferit la vânzare se face cu programare şi este condiţionat de semnarea unui Protocol de vizitare a bunurilor imobile care cuprinde clauze de confidenţialitate. Pentru programare ofertanţii trebuie să-şi anunţe prin fax la 0332.803.866 sau e-mail [email protected] intenţia de vizitare, cel tarziu cu 48 de ore inainte de data si ora licitatiei.
Componenţa şi descrierea activelor S.C. VLADANEXPRESS TRANS TIR S.R.L scoase la vânzare este cuprinsa în caietul de sarcini a fiecarui activ in parte, care se va achita si achizitiona de la sediul social al administratorului judiciar din Iasi, respectiv sediile procesuale alese din Mun. Suceava, Mun. Botosani si Mun. Galati, în fiecare zi de luni până vineri. Caietul de sarcini se elibereaza in 24 de ore de la depunerea cererii si a dovezii de achitare a contravalorii acestuia.
Documentația de inscriere la licitatie se depune prin orice mijloc de comunicare la sediul social al administratorului judiciar din Iasi, respectiv sediile procesuale alese din Mun. Galati, Mun. Suceava, Mun. Botosani, mail [email protected], fax 0332.803.866, 0336.401.457 cel tarziu cu o zi inainte de data licitatiei, ora 14.00.
Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon: 0756.209.960 sau www.trust-insolventa.ro.

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Iasi, Tomesti

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat