Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 23/08/2018
Ora licitatie: 15.00
Tip Vanzare: Licitatie publica
Suprafata: 5820 mp
Debitor: TAVERNA LUPILOR S.A.

Descriere

QR CODE
IS-ROM SPRL, lichidator judiciar al debitorului TAVERNA LUPILOR S.A. în faliment, in bankruptcy, en faillite, organizează licitație publică pentru vânzarea imobilului: Teren în suprafață de 5820 mp situat în Gheorgheni, jud. Harghita, nr. cad. 1488, CF 50724, a Orașului Gheorgheni.
Prețul de vânzare a bunului imobil menționat este de 122.000 Euro plus TVA.
Licitația pentru vânzarea bunului imobil menționat mai sus va avea loc în data de 23.08.2018 ora 15,00 la sediul lichidatorului judiciar din București, str. Ion Câmpineanu nr. 11, etaj 2, sector 1.
Participarea la licitaţie este condiţionată de achiziţionarea caietului de sarcini al vânzării bunului mai sus menționat (”Caietul de Sarcini”) al cărui preț este în cuantum de 500 lei + TVA, precum şi de achitarea unei garanţii de participare în valoare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, care se va achita prin virament în contul de lichidare al Debitorului RO98 PIRB 0802 7171 9300 1000 deschis la Piraeus Bank Agenția Brașov.
Garanția de participare va putea fi plătită până cel mai târziu în ziua lucrătoare care precede data fixată pentru licitație, cu condiția ca această sumă să fie creditată integral în contul de lichidare al Debitorului la ora la care este programată licitația.
Documentația de înscriere la licitație, prevăzută în Caietul de Sarcini, trebuie depusă la sediul lichidatorului judiciar, în atenția dl. Cătălin Cotorogea, cel mai târziu în ziua lucrătoare care precede data fixată pentru licitație.
Toate detaliile privind situația juridică a bunurilor scoase la vânzare, precum și condițiile pe care trebuie să le îndeplinescă ofertanții pentru participarea la licitație sunt precizate în Caietul de Sarcini.
Pentru informaţii suplimentare vă puteți adresa lichidatorului judiciar.

Detalii vanzator

Seller's picture
Membru UNPIR

Localizare

Romania, Harghita, Gheorgheni

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat