Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 30/07/2021
Ora licitatie: 10:00
Tip Vanzare: Licitatie publica
Suprafata: 15.007 mp
Tip teren: Extravilan
Debitor: H.G.A. SERVIMPEX S.R.L.

Descriere

QR CODE
IS-ROM SPRL având sediul în București, str Ion Câmpineanu nr. 11, etaj 2, sector 1, în calitate de lichidator judiciar al debitorului H.G.A. SERVIMPEX S.R.L. -în faliment, in bankruptcy, en faillite, în conformitate cu dispozițiile art. 116 alin. (2) din Legea 85/2006 privind procedura insolvenței (”Legea Insolvenței”), organizează licitație publică pentru vânzarea individuală a următorului bun: imobil teren extravilan în suprafața de 15.000 mp conform titlului de proprietate, respectiv 15.007 mp conform măsurătorilor cadastrale, număr cadastral 4456, CF 108376 Corbeanca (CF vechi 8412), situat în Corbeanca, jud. Ilfov, tarlaua 29, parcela 107/2/6, în valoare de 102.000 EUR (fără TVA).
Licitația pentru vânzarea bunului imobil menționat mai sus va avea loc la data de 30.07.2021 ora 10,00 la sediul lichidatorului judiciar din București, str. Ion Câmpineanu nr. 11, etaj 2, sector 1.
Participarea la licitaţie este condiţionată de achiziţionarea caietului de sarcini al vânzării bunului mai sus menționat (”Caietul de Sarcini”) al cărui preț este în cuantum de 500 lei + TVA, precum şi de achitarea unei garanţii de participare în valoare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, care se va achita prin virament în contul de lichidare al Debitorului RO64 PIRB 4206 7078 8700 1000 deschis la First Bank Sucursala Ion Mihalache.
Garanția de participare va putea fi plătită până cel mai târziu în ziua lucrătoare care precede data fixată pentru licitație, cu condiția ca această sumă să fie creditată integral în contul de lichidare al Debitorului la ora la care este programată licitația.
Documentația de înscriere la licitație, prevăzută în Caietul de Sarcini, trebuie depusă la sediul lichidatorului judiciar, în atenția dl. Cătălin Cotorogea, cel mai târziu în ziua lucrătoare care precede data fixată pentru licitație.
Toate detaliile privind situația juridică a bunurilor scoase la vânzare, precum și condițiile pe care trebuie să le îndeplinescă ofertanții pentru participarea la licitație sunt precizate în Caietul de Sarcini.
Pentru informaţii suplimentare vă puteți adresa lichidatorului judiciar.

Detalii vanzator

Seller's picture
Membru UNPIR

Localizare

Romania, Ilfov, Corbeanca
Corbeanca, Jud. Ilfov, Tarlaua 29, Parcela 107/2/6

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat