Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Tip Vanzare: Negociere directa
Suprafata: 196 mp

Documente

Debitor: Camand Impex S.R.L.

Descriere

QR CODE
Camand Impex SRL - în faliment, in faliment, in bankruptcy, en failllite
anunta
VANZAREA PRIN NEGOCIERE DIRECTA CU UN CUMPARATOR CUNOSCUT

a bunului imobil reprezentand :
a) teren in suprafata de 196 mp, inscris in Cartea Funciara nr.33793/Resita ( nr. Carte Funciara vechi 13859 UAT Resita), nr. cadastral/ nr. topografic 33793, aflat in patrimoniul debitoarei Camand Impex S.R.L. – in faliment
Asupra bunului imobil s-a dispus indisponibilizarea prin instituirea sechestrului penal, sechestru mentinut prin Sentința Penală nr.132/F/15.07.2021, pronuntata de catre Curtea de Apel Bcuresti in dosarul nr.7908/2/2017, precum si prin Incheierea de sedinta din data de 07.12.2022, pronuntata de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul nr.7908/2/2017(3156/2/2017).
Pentru bunul imobil mai sus- mentionat a fost incheiata promisiunea bilaterala de vanzare-cumparare nr.76/16.01.2023, la pretul de 3.106 lei + T.V.A. conform Cod Fiscal ( curs B.N.R. la data de 06.01.2023, 1 euro = 4,9293 lei), reprezentand 100 % din valoarea stabilita prin raportul de evaluare intocmit in cauza.
Conditiile de supraofertare sunt :
a) Cumparatorul a luat la cunostinta de situatia juridica a bunului imobil si accepta in totalitate situatia juridica si conditiile de valorificare.
b) Se va proceda la acordarea unui termen de 15 (cincisprezece) zile de la data pubicarii in cele 2 (doua) ziare de circulatie nationala, a anuntului privind incheierea promisiunii de vanare-cumparare, pentru ca orice persoana interesata sa poata inainta catre lichidatorul judiciar o oferta superioara de pret celei cuprinse in promisiunea de vanzare-cumparare incheiata.
c) Se va proceda la comunicarea catre promitentul-cumparator, intr-un termen de 5 (cinci) zile de la primirea supraofertei, a unei notificari prin intermediul careia se comunica valoarea ofertei primite si posibilitatea de a egala sau depasi oferta astfel primita, intr-un termen de cel mult 5(cinci) zile de la primirea notificarii.
d) Daca promitentul-cumparator egaleaza sau depaseste oferta astfel primita, in termenul de 5(cinci) zile de la primirea notificarii comunicate de catre lichidatorul judiciar, se va proceda la incheierea contractului de vanzare-cumparare cu acesta.
e) Daca promitentul-cumparator nu egaleaza sau depaseste oferta astfel primita, in termenul de 5(cinci) zile de la primirea notificarii comunicate de catre lichidatorul judiciar, se va proceda la incheierea promisiunii de vanzare-cumparare si a contractului de vanzare-cumparare, cu supraofertantul.
f) In situatia incheierii promisiunii de vanzare-cumparare si a contractului de vanzare-cumparare cu supraofertantul, acesta are obligativitatea depunerii unei garantíi in cuantum de 10% din valoarea ofertata, in termen de 5(cinci) zile de la data notificarii lichidatorului judiciar, in caz contrar se va proceda la incheierea contractului de vanzare-cumparare cu promitentul-cumparator initial.
g) situatia in care nu se va primi in termenul de 15 (cincisprezece) zile de la data pubicarii intr-un ziar de circulatie nationala a anuntului privind incheierea promisiunii de vanare-cumparare, a vreunei oferte superioare de pret, se va proceda la incheierea contractului de vanzare-cumparare cu promitentul-cumparator .
h) Termenul de plata pentru achitarea de catre adjudecatar a diferentei de pret este de 120 (osutadouazeci) zile de la data incheierii promisiunii de vanzare-cumparare.
i). In cazul neachitarii diferentei de pret in termenul de120 (osutadouazeci) zile de la data incheierii promisiunii de vanzare-cumparare, garantía astfel depusa va fi retinuta si nu va fi restituita, procedura de valorificare urmand a fi reluata.
j) Bunul imobil se valorifica in starea in care se afla si in locul unde se afla. Nu se acorda nici un fel de garantii.
k) Cumparatorul a luat la cunostinta de situatia juridica a bunului imobil si accepta in totalitate situatia juridica si conditiile de valorificare.

Supraofertele urmeaza a se depune la sediul ales al lichidatorului judiciar din Resita, str. P-ta 1 Decembrie 1918, nr. 7, et.2, ap. 21, jud. Caras-Severin, in termen de cel mult 15 (cincisprezece) zile de la data publicarii prezentului anunt .
Mai multe informatii se pot obtine la sediul ales al lichidatorului judiciar din Resita, str. P-ta 1 Decembrie 1918, nr. 7, et.2, ap.21, jud.Caras-Severin, telefon 0355-429 116, e-mail : [email protected].

Detalii vanzator

Seller's picture
Membru UNPIR

Localizare

Romania, Caras-Severin, Resita

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat