Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 19/10/2021
Ora licitatie: 11,00
Tip Vanzare: Licitatie publica
Suprafata teren: 2830 mp

Documente

Debitor:

Descriere

QR CODE
PUBLICAȚIE DE VÂNZARE
FEIER IMPEX SRL-ÎN FALIMENT -Dosarul Tribunalului Specializat Mureș nr.670/1371/2013 prin lichidator judiciar CORELI CONSULT IPURL,vinde prin licitație publică :
1.Teren intravilan în suprafaţă totală de 2.830 m2 cu construcții ,hală metalică și construcții anexe: cabină poartă și container. situat Târgu Mureș, str. Băneasa, nr. 8., jud. Mureș.Prețul de pornire a licitației este de 116.500,00 euro (echivalentul în lei la cursul BNR din ziua licitației) și nu include TVA.
Asupra bunurilor imobile s-a instituit sechestrul pus de AJFP Mureș și un sechestru penal de la DNA–Serviciul Teritorial Tg.Mureș în Dosarul nr.108/P/2012.Cumpărătorul va trebui să preia sechestru penal până la solușionarea dosarului penal.
Licitațiile continuă de la data de 19.10.2021 ora 11,00 la sediul lichidatorului judiciar din Tg.Mureș,Piața Victoriei nr.13 ap.7 și continuă în fircare zi de marți la aceeași oră și în aceeași locație până la vânzarea bunurilor.
Participanții la licitație trebuie să depună cel puțin cu o zi înainte de data licitației .1.-cerere de înscriere la licitație ;2.-dovada plăţii garanţiei de participare de minimum 10% din prețul de pornire în contul colector de insolvență ;3.-împuternicirea acordata persoanei care reprezintă pe ofertant ;4.- documentele care certifică identitatea și calitatea ofertantului.Purtarea măștii de protecție în incinta lichidatorului este obligatorie .

Detalii vanzator

Seller's picture
Membru UNPIR

Localizare

Romania, Mures, Tirgu Mures
Piața Victoriei Nr.13 Ap.7

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat