Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

1 - 2 de 6

Informatii aditionale

Data licitatie: 20/05/2024
Ora licitatie: 15:00
Tip Vanzare: Licitatie publica

Documente

Debitor: BERE BĂUTURI BUCUREȘTI S.A

Descriere

QR CODE
Proprietate imobiliara, de tip comercial/birouri, formata din teren (992 mp) si cladire S+P+3E (3.929 mp Scd). Imobilul este situat in Bucuresti, Calea Rahovei, Sector 5.

Proprietatea este amplasata in zona comerciala si rezidentiala - semicentrala a Municipiului Bucuresti, vis-a-vis de Casa Academiei Romane, in imediata vecinatate a Pietei Regina Maria si nu foarte departe de Piata Constitutiei si Palatul Parlamentului.

Licitatiile au loc saptamanal, in zilele de luni, urmatoarea licitatie va avea loc in data de 20.05.2024 de la ora 15:00. Conditiile de participare la licitatie se regasesc intr-un caiet de sarcini care poate fi achizitionat de la registratura administratorului judiciar, situata in Bucuresti, strada Wilhelm Filderman, nr. 18, Filderman Office, etaj 3, birou nr. 9, Sector 3, in intervalul orar 09:00 - 17:30. Telefon: 0726178731, e-mail: [email protected]. Dosarele ofertantilor vor fi inregistrate la sediul administratorului judiciar cu cel putin 1 zi lucratoare anterioara datei de desfasurare a licitatiei. Pretul de pornire la licitatie este de 3.500.000 euro + T.V.A..

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Bucuresti, Bucuresti

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
ztr@eciffo.ro
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat