Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
1 - 2 de 3

Informatii aditionale

Data licitatie: 17/09/2018
Ora licitatie: 12:00
Tip Vanzare: Licitatie publica
Suprafata: 87.37
An constructie: 1985
Debitor: Societatea de Asigurare-Reasigurare ASTRA SA

Descriere

QR CODE
Societatea Asigurare-Reasigurare Astra S.A. - in faliment, prin Lichidator Judiciar KPMG Restructuring SPRL, cu sediul in Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 69-71, sectorul 1, anunta in conformitate cu Legea nr.85/2014, Regulamentul de vânzare aprobat de Adunarea creditorilor din 19.08.2016 si Avizul emis de Autoritatea de Supraveghere Financiara - ASF sub nr.SA – DRA/501/17.02.2017, scoaterea la vânzare prin licitatie publica a urmatorul imobil din patrimoniul societatii Societatii Asigurare – Reasigurare Astra S.A.:
Imobil situat in Brasov, Bulevardul Grivitei, nr. 86, bloc 12, sc. C, ap. 1, parter, jud. Brasov.


Prezentare generala:
Imobil situat in municipiul Brasov, Bulevardul Grivitei, foarte aproape de Colegiul National Dr. Ioan Mesota. Aceasta este o zona centrala a orasului Brasov numita centrul Civic. Cartierul este predominant format din blocuri de locuinte si spatii comerciale. Grivitei este o strada asfaltata cu doua sensuri, ce se conecteaza la Bulevardul Mihail Kogalniceanu si la Str. 13 Decembrie.
Specificatii:
An de constructie: in jurul anului 1985
Regim de inaltime: P din P+4
Suprafata utila (m2): 87.37
Utilitati: Proprietatea beneficiaza de toate utilitatile de la municipalitate.
Incalzirea se realizeaza cu radiatoare termice de otel ce se conecteaza la o centrala termica proprie pe gaz. Echipamentele sanitare sunt intr-o conditie medie. Imobilul se vinde impreuna cu bunurile mobile din incinta, bunuri de natura mobilierului si a obiectelor de inventar care sunt amplasate in locatie, valoarea totala a acestora fiind de 26.370,43 lei (fara TVA).
Pentru localizare aproximativa pe harta electronica, va rugam apasati acest link.
Licitatia este publica la un pret in scadere sau in urcare, si se va desfasura in conditiile Regulamentului de vânzare, date suplimentare cu privire la activul supus valorificarii, pasii de licitatie, garantia de participare, fiind puse la dispozitia participantilor prin intermediul Dosarului de prezentare al activului, contra cost, valoarea acestuia fiind de 500 lei + TVA. O cerere in acest sens va fi trimisa la adresa de e-mail: [email protected]
Valoarea de piata a bunului imobil este de 344.100 lei (fara TVA).
Pretul de pornire al licitatiei, conform Regulamentului de valorificare, este valoarea totala de piata a activelor scoase la licitatie, respectiv de 370.470,43 lei (fara TVA).
Licitatia pentru vânzarea bunurilor mai sus mentionate va avea loc in data de 17.09.2018, ora 12:00, la sediul ASTRA din strada Nerva Traian, nr. 3, et.8, sector 3, Bucuresti.
Lichidatorul judiciar invita orice persoana interesata de achizitionarea activelor mai sus mentionate sa depuna in plic inchis, la sediul KPMG Restructuring SPRL din sos Bucuresti-Ploiesti, nr 69-70, sector 1, Bucuresti pâna la data de 12.09.2018, orele 17:00, documentele de eligibilitate prezentate conform Dosarului de prezentare al activului.
Participarea la licitatie va fi permisa numai acelora care au constituit garanția de participare atât pentru bunurile mobile cat si imobile, taxa de participare la licitație de 50 lei+TVA si au făcut dovada achitării dosarului de prezentare al imobilului.
Solicitarile de informatii suplimentare si programarea unor vizite le puteti adresa la urmatoarele date de contact: e-mail: [email protected]; tel.: 0745.027.442.

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Brasov, Brasov
Brasov, Bulevardul Grivitei, Nr. 86, Bloc 12, Sc. C, Ap. 1, Parter, Jud. Brasov

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat