Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Informatii aditionale

Data licitatie: 03/12/2021
Ora licitatie: 13:00
Tip Vanzare: Licitatie publica
An constructie: 2011

Documente

Debitor: SC Nimb SA

Descriere

QR CODE
Consortiul format din EUROSMART S.P.R.L., CIF RO21006839, cu sediul social în Bucureşti, str. Ady Endre, nr. 13, et. 1, sector 1, şi sediul procesual ales în Timișoara, str. Amurgului, nr. 1, et. 1, cam. 8-9, jud. Timiș și AVF Insolvency IPURL, cu sediul in Timişoara, Bdv. Revolutiei din 1989 nr. 5 ap. 14 jud. Timis, tel/fax 0356.009.795, tel. mobil 0745.636.833, e-mail [email protected], în calitate de lichidator judiciar al NIMB S.A., organizează licitaţie publică cu strigare, pentru valorificarea următoarelor active:

1. Activul „Fermă Sturioni si secție procesare” – situat com. Giarmata, str. Industriilor, nr.14, jud. Timiș. Valoare: 9,504,281.46 Lei fără TVA;

Notă: Referitor la TVA se vor aplica normele legale în vigoare la data tranzacției;
Persoanele interesate înțeleg că certificatul energetic urmează a se elabora pe cheltuiala acestora, după declararea acestora în calitate de câștigători ai licitației, urmând a se stabili performanța energetică a clădirii/unității de clădire prin următorii indicatori de performanță: a) clasa energetică; b) consumul total specific de energie primară; c) indicele de emisii echivalent CO_2; d) consum total specific de energie din surse regenerabile.

Licitaţia va avea loc în data de 03.12.2021 ora 13:00, la sediul din Timisoara, str. Amurgului, nr.1, etaj 1, camera 8-9, jud. Timis. În cazul nevalorificării, se va organiza o nouă ședință de licitație în data de 10.12.2021 respectiv 17.12.2021 la acelaşi preţ, locaţie şi oră.
Caietul de sarcini poate fi achiziţionat de la sediul procesual ales din Timisoara, str. Amurgului, nr.1, etaj 1, camera 8-9, jud. Timis, al lichidatorului judiciar EUROSMART S.P.R.L. iar documentaţia de înscriere la licitaţie va trebui depusă cel târziu cu 24 de ore lucrătoare înaintea desfăsurării licitaţiei.
Cei interesaţi pot obţine date suplimentare şi informaţii la telefon 0747.238.644, e-mail: [email protected] și [email protected]

Amplasamentul agro-industrial este o proprietate compusă din teren, clădiri, construcții speciale, echipamente și instalații necesare funcționării fermei si respectiv secției de prelucrare.
Amplasamentul este localizat în com. Giarmata, str. Industriilor, nr.14, jud. Timiș. Proprietatea este situată în intravilanul localității Giarmata, în partea de vest a acesteia. Accesul la proprietate se realizează din str. Industriilor, drum care asigură accesul rutier și pietonal pe drumul comunal DC 58.

Amplasamentul agro-industrial este înregistrat din punct de vedere juridic în extrasul CF 408132 Giarmata – ipotecat în favoarea CEC BANK SA.

Suplimentar extrasului CF prezentat mai sus, pentru buna funcționare a fermei de sturioni în estimarea valorii de evaluare s-au luat în cosiderare de către evaluator si următoarele extrase CF:
 Extras CF 401317 Giarmata ipotecat în favoarea Banca Comercială Feroviară SA: - din totalul de 179.283 mp, pe o mare parte din teren sunt amplasate două foraje de apă și patru case pompe care sunt vitale pentru funcționarea fermei de sturioni precum și drumurile de acces la acestea. De asemenea pe teren sunt amplasate și 3 bazine exterioare pentru pești și construcții ușoare de tip anexă care la data evaluării nu erau utilizate și conform informațiilor primite de evaluator nu constituie un element necesar funcționării fermei de sturioni.

 Extras CF 408114 Giarmata, liber se sarcini – este reprezentat de o fâșie de teren în suprafață de 260 mp care face legătura între ferma de sturioni și terenul de 179.283 mp unde sunt amplasate forajele casele pompe menționate mai sus.
Totodată, lichidatorul judiciar recomandă ca în structura activului imobiliar identificat mai sus să fie prinse şi platformele betonate identificate după cum urmează:
 Extras CF 402940 Giarmata, liber se sarcini – proprietatea constă în teren și platformă betonată folosită ca și drum de exploatare în cadrul platformei industriale cu suprafața de 879 mp. Terenul este localizat în aria administrativă a comunei Giarmata, la ieșirea din localitate pe partea stângă în zona fostului CAP. Dreptul de proprietate aparține Nimb SA doar asupra construcțiilor(platformă betonată), respectiv terenul este în proprietaea Statului Român.

 Extras CF 402944 Giarmata, liber se sarcini – proprietatea constă în teren și platformă betonată folosită ca și drum de exploatare în cadrul platformei industriale cu suprafața de 1.304 mp. Terenul este localizat în aria administrativă a comunei Giarmata, la ieșirea din localitate pe partea stângă în zona fostului CAP. Dreptul de proprietate aparține Nimb SA doar asupra construcțiilor(platformă betonată), respectiv terenul este în proprietatea Statului Român.Detalii vanzator

Localizare

Romania, Timis, Timisoara
Timisoara, Str. Amurgului, Nr. 1, Et. 1, Cam. 8-9

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat