Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]r.ro
Categorii

Listarea a expirat.
1 poza

Informatii aditionale

Data licitatie: 21/02/2019
Ora licitatie: 16:00
Tip Vanzare: Licitatie publica
Debitor: TRADITIONALIS LOCO SRL

Descriere

QR CODE
AKTIV - LEX INSOLVENTA S. P. R. L, in calitate de lichidator judiciar al debitoarei TRADITIONALIS LOCO S. R. L. anunta organizarea licitatiilor publice cu strigare pentru vanzarea urmatoarelor bunuri aflate in proprietatea TRADITIONALIS LOCO S. R. L. , societate aflata in procedura de faliment, dupa cum urmeaza:
-imobil compus din teren intravilan si constructie, in structura S+P, cu destinatia pensiune, situat in Drobeta Turnu Severin, str. George Cosbuc nr. 2-4, jud. Mehedinti, CF 52796 si CF 52799, la preţul minim de vanzare de 982. 640 LEI, reprezentand 80% din pretul stabilit prin raportul de evaluare (la care se poate adauga TVA, in functie de regimul fiscal aplicabil la data vanzarii).

Urmatoarea licitatie va avea loc in data de 21. 02. 2019, ora 16:00, la biroul lichidatorului judiciar din Dr. Tr. Severin Bld. Carol I nr. 85, bl. A2, sc. 1, ap. 1, Jud. Mehedinti.
Preţul minim de vanzare este de 982. 640 LEI, reprezentand 80% din pretul stabilit prin raportul de evaluare (la care se poate adauga TVA, in functie de regimul fiscal aplicabil la data vanzarii).
Pentru a participa la licita?ie, ofertan?ii sunt obliga?i s? depun? la biroul lichidatorului judiciar, din Dr. Tr. Severin, Bld. Carol I, nr. 85, bl. A2, sc. 1, ap. 1, Jud. Mehedinti, precum ?i prin coresponden?? electronic? la adresa cristian. [email protected] ro sau la nr. de fax 0352414941, urmatoarele documente de participare:
- o oferta de cumparare si dovada consemnarii garantiei de participare, de 20% din pretul de vanzare, in contul unic de insolventa, deschis la BRD GSG Sucursala Dr. Tr. Severin, pe numele debitoarei, precum si dovada consemnarii contravalorii caietului de sarcini, �n contul lichidatorului judiciar AKTIV-LEX INSOLVENTA SPRL, RO93BRDE170SV96984811700, deschis la BRD GSG Sucursala Craiova.
- sa depuna urmatoarele inscrisuri:
a. ) Participantii persoane juridice trebuie si ataseze urmatoarele inscrisuri:
- copie xerox dupa certificatul de inmatriculare al societatii;
- delegatie reprezentant legal semnata de conducatorul societatii
- copie xerox dupa actul de identitate CI/BI pentru delegat;
- certificat constatator/furnizare de informatii, eliberata cu cel mult 2 zile anterior datei de depunere a ofertelor
b. ) Participan?ii persoane fizice:
- copie xerox dup? actul de identitate CI/BI ;
Ofertele de cumparare se depun cel mai tarziu cu o zi lucratoare inainte de data licitatiei, orele 16, insotite de documentele de participare care atesta indeplinirea conditiilor de calificare, dovada de achitare a contravalorii caietului de sarcini si dovada achitarii garantiei de participare la licitatie.
Nedepunerea acestor acte va conduce la eliminarea potentialului cumparator de la sedinta de licitatie.

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Mehedinti, Drobeta-Turnu Severin

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat