Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]npir.ro
Categorii

Listarea a expirat.
1 - 2 de 4

Informatii aditionale

Data licitatie: 25/10/2018
Ora licitatie: 10:00
Tip Vanzare: Licitatie publica

Documente

Debitor: Gold Voltaic SRL

Descriere

QR CODE
RTZ & Partners S.P.R.L. Filiala Alba vinde, in bloc, prin licitatie publica:

- hotel+restaurant, situat în Cluj-Napoca, str. Cometei. Terenul are o suprafata de 857 mp, iar cladirea are suprafata desfasurata de 710,33 mp si suprafata utila de 617,68 mp. Hotelul, clasificat la 4 stele, detine un numar de 6 camere: 2 apartamente, 2 junior suite şi 2 camere, toate cu dotari superioare. Restaurantul are o capacitate de cca 100 de locuri. De asemenea, locatia beneficiaza de terasa in aer liber de cca 50 locuri, grupate in foisoare din lemn. Proprietatea se vinde cu toate bunurile mobile din interior specifice activitatiilor HORECA;

- cladire nou construita (anii 2014-2015), nefiind inscrisa in Cartea Funciara. Are o suprafata construită la sol de aproximativ 200 mp si o suprafata desfasurata de aproximativ 800 mp. Proprietatea imobiliara este compusa din: demisol - spatiu tehnic, neamenajat („la roșu”); parter - sala evenimente (finisata); etaje - spatii open space neamenajate („la rosu”).
Pentru intabularea acestei constructii sunt necesare demersurile prevazute de legislatia in domeniu. Demersurile si evaluarea sanselor de intabulare a constructiei revin exclusiv in sarcina cumparatorului.
Constructia neintabulata a fost ridicata cu nerespectarea autorizatiei de construire in ceea ce priveste destinatia sa, respectiv fara autorizatie de construire in ce priveste partea “+ 2” din imobil, documentatia fiind intocmita pentru obtinerea autorizatiei pentru extindere cu locuinta de serviciu S + P, faptic insa, s-a construit un imobil cu regim de inăltime D + P + 2;
Pe rolul Judecatoriei Cluj - Napoca au fost inregistrate 2 dosare (obiect - granituire si obiect - obligatia de a face) ce vizeaza acest imobil.

Conditiile de participare la licitatie se regasesc intr-un caiet de sarcini care poate fi achizitionat de la adresa de corespondenta a lichidatorului judiciar din Cluj Napoca, Calea Turzii, nr. 74-76, et. 2, tel: 0364412631. Pretul de pornire la licitatie este de 3.378.666 lei + TVA.

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Cluj, Cluj-Napoca

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat