Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Data licitatie: 21/01/2022
Ora licitatie: 11
Tip Vanzare: Licitatie publica
Debitor: AUSTIN MEATS SRL

Descriere

QR CODE
Subscrisa EUROSMART FILIALA BRAȘOV SPRL (fosta CITR FILIALA BRAȘOV SPRL), cu sediul în Brașov, B-dul 15 Noiembrie, nr. 69, et.3, înmatriculată la Registrul Societăţilor Profesionale al U.N.P.I.R. sub nr. RSP 0395/2009 şi în Tabloul U.N.P.I.R. sub nr. 2A0395/2009, desemnată lichidator judiciar al AUSTIN MEATS SRL, fostă CARMOLIMP SRL (în faliment, in bankruptcy, en faillite), cu sediul în Ucea De Jos, Str. Principala Nr. 1A, jud. Brașov, având CIF RO4894710, organizează licitaţie publică competitivă cu strigare, în datele de 21.01.2022, 28.01.2022 și 04.02.2022, începând cu ora 11.00, pentru valorificarea activului imobil:
- „BLOC LOCUINȚE” cu teren intravilan aferent cu suprafață de 1.265 mp., în Ucea de Jos, jud. Brașov, CF 100276 - preț pornire 51.720 Euro exclusiv TVA.
Prețul NU include TVA. Cu privire la TVA, se vor aplica prevederile legale în vigoare la data tranzacției.

Licitaţia va avea loc prin mijloace de comunicare la distanță (on-line).
Garanția de participare este de 10% din prețul de pornire fără TVA.
Caietul de sarcini poate fi achiziționat de la sediul lichidatorului judiciar sau transmis pe email după confirmarea plății. Documentația de înscriere la licitație va trebui trimisă sau depusă până la ora 12:00 a zilei lucrătoare anterioare ședinței de licitație. Achiziționarea Caietului de sarcini este obligatorie pentru participarea la licitație. Prețul Caietului de sarcini este 1.200 Lei + TVA.
Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească ofertanții pentru participarea la licitație sunt precizate în Regulamentul cuprinzând instrucțiunile de desfășurare a licitației, care este anexă la Caietul de sarcini.
Cei interesaţi pot obţine date suplimentare şi informaţii pe platforma de vânzări a lichidatorului judiciar sales.citr.ro, Bun căutat AUSTIN MEATS, la telefon 0744.548507 sau la adresa de e-mail [email protected]


Detalii vanzator

Seller's picture
Membru UNPIR

Localizare

Romania, Brasov, Ucea

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat