Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
1 - 2 de 3

Informatii aditionale

Data licitatie: 13/11/2018
Ora licitatie: 14.00
Tip Vanzare: Licitatie publica
Suprafata: 48.41 mp
An constructie: 1969

Documente

Debitor: Societatea de Asigurare-Reasigurare ASTRA SA

Descriere

QR CODE
Societatea Asigurare-Reasigurare Astra S.A. - in faliment, prin Lichidator Judiciar KPMG Restructuring SPRL, cu sediul in Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 69-71, sectorul 1, anunta in conformitate cu Legea nr.85/2014, Regulamentul de vânzare aprobat de Adunarea creditorilor din 19.08.2016 si Avizul emis de Autoritatea de Supraveghere Financiara - ASF sub nr.SA – DRA/501/17.02.2017, scoaterea la vânzare prin licitatie publica a urmatoarelor imobile din patrimoniul societatii Societatii Asigurare – Reasigurare Astra S.A.:
Imobile situate in Turnu Magurele, str. 1907, bl. C10, sc. D, ap. 61, parter
Prezentare generala:
Proprietatea este situata pe strada 1907, foarte aproape de Piata Municipala. Aceasta este o zona centrala a orasului Turnu Magurele. Cartierul este predominant format din blocuri de locuinte si spatii comerciale. 1907 este o strada asfaltata cu doua sensuri, ce se conecteaza la Strada Independentei.
An de constructie: in jurul anului 1969
Regim de inaltime: P din P+4
Suprafata utila: 48,41 mp
Utilitati: Proprietatea beneficiaza de toate utilitatile de la municipalitate. Incalzirea se realizeaza cu radiatoare termice electrice. Echipamentele sanitare sunt intr-o conditie buna.
Imobilul se vinde impreuna cu bunurile mobile din incinta, bunuri de natura mobilierului si a obiectelor de inventar care sunt amplasate in locatie, valoarea totala a acestora fiind de 1.383,23 lei (fara TVA).

Licitatia este publica la un pret in scadere sau in urcare, si se va desfasura in conditiile Regulamentului de vânzare, date suplimentare cu privire la activul supus valorificarii, pasii de licitatie, garantia de participare, fiind puse la dispozitia participantilor prin intermediul Dosarului de prezentare al activului, contra cost, valoarea acestuia fiind de 500 lei + TVA. O cerere in acest sens va fi trimisa la adresa de e-mail: [email protected]
Valoarea de piata a bunurilor imobile este de 73.147,82 lei (fara TVA).
Pretul de pornire al licitatiei, conform Regulamentului de valorificare, este valoarea totala de piata a activelor scoase la licitatie, respectiv de 74.531,05 lei (fara TVA).
Licitatia pentru vânzarea bunurilor mai sus mentionate va avea loc in data de 13.11.2018, ora 14:00, la sediul ASTRA din strada Nerva Traian, nr. 3, et.8, sector 3, Bucuresti.
Lichidatorul judiciar invita orice persoana interesata de achizitionarea activelor mai sus mentionate sa depuna in plic inchis, la sediul KPMG Restructuring SPRL din sos Bucuresti-Ploiesti, nr 69-70, sector 1, Bucuresti pâna la data de 09.11.2018, orele 17:00, documentele de eligibilitate prezentate conform Dosarului de prezentare al activului.
Participarea la licitatie va fi permisa numai acelora care au constituit garanția de participare atât pentru bunurile mobile cat si imobile, taxa de participare la licitație de 50 lei+TVA si au făcut dovada achitării dosarului de prezentare al imobilului. Solicitarile de informatii suplimentare si programarea unor vizite le puteti adresa la urmatoarele date de contact: e-mail: [email protected]; tel.: 0745.027.442.

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Teleorman, Turnu Magurele
Turnu Magurele, Str. 1907, Bl. C10, Sc. D, Ap. 61, Parter

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat