Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

1 - 2 de 2

Informatii aditionale

Data licitatie: 12/11/2021
Ora licitatie: 13
Tip Vanzare: Negociere directa
Marca: Dacia
KM: -
Combustibil: Motorina
An fabricatie: 2016
Capacitate cilindrica: 1461
Debitor: SC VANDROM TRUST SRL

Descriere

QR CODE
Cabinet Individual de Insolvență Zaharia Aurelian Lichidator judiciar al SC VANDROM TRUST SRL (societate în faliment), organizează sesiune de vânzare prin supraofertare pentru vanzarea bunului Dacia Dokker Laureat 1,5dCI din patrimonial debitoarei
Prețul de pornire pentru supraofertare este de 16.000 lei ( TVA inclus) .
Sesiunea de supraofertare va avea loc in data 12.11.2021, ora 13,00 la sediul lichidatorului judiciar din ,Bacău, str. Pictor T. Aman, nr.1, bl.1,sc.B,ap.7,jud.Bacău .
In vederea participării la ședința de supraofertare, persoanele interesate vor depune, la sediul lichidatorului judiciar supraoferta de cumpărare pana la data de 08.11.2021 ora 16.00, cu respectarea condițiilor prevăzute in dosarul de prezentare si regulamentul de supraofertare.
Persoanele interesate vor putea supraoferta pentru acest bun plecând de la prețul minim de 16.000 lei(T.V.A. inclus) aprobat de adunarea creditorilor, la care se adaugă minim un pas de supraofertare de 10%.
Ofertanții vor depune garanție de participare la negociere de minim 10% din prețul de pornire, in contul de avere al SC VANDROM TRUST SRL ce se regăsește în caietul de sarcini. In cazul adjudecării, garanția de participare reprezintă parte din preț iar diferența va fi achitata in termen de maxim 30 zile calendaristice de la data sesiunii de supraoferare
Caietul de sarcini care cuprinde regulamentul de supraofertare se poate cumpăra de la sediul lichidatorului judiciar la prețul de 500 lei (exclusiv T.V.A.) cu cel puțin 48 de ore, în zi lucrătoare, înainte de termenul limită pentru depunerea ofertelor de supraofertare.
Informații suplimentare puteți obține la tel/fax.: 0334/410540, mobil. 0740792311, E-mail: [email protected]

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Bacau, Bacau
Bacau, Str. Pictor T Aman, Nr,1, Bl.1, Sc.B, Ap.7

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat