Autentificare membru UNPIR | Presă & Relații Publice: [email protected]
Categorii

Listarea a expirat.
Vânzătorul încărca orice imagini Vânzătorul încărca orice imagini

Informatii aditionale

Dată expirare: 08/12/2022

Documente

Debitor:

Descriere

QR CODE
C.I.I. Borșa Daniela Cristina în calitate de lichidator judiciar al NAPOCA COOPERATIVĂ DE CREDIT CLUJ - NAPOCA, organizează selecție de oferte pentru achiziționarea serviciilor de prelucrare ( verificare, selecționare, inventariere ) și depozitare pentru fondul arhivistic al NAPOCA COOPERATIVĂ DE CREDIT CLUJ - NAPOCA - în faliment.
Depunerea si selectarea ofertelor
Lucrarea de prelucrare și depozitare a fondului arhivistic poate fi efectuată numai de persoane juridice care au calitatea de prestator de servicii arhivistice, la ofertă urmând a fi atașate autorizațiile de functionare valabile pentru pastrare si conservare, prelucrare arhivistică, utilizare a documentelor detinute, legatorie.
Plata serviciilor se va face (probabil) din fondul de lichidare, în condițiile prevăzute de art. 118, alin. 2, pct. f din Statutul privind organizarea și exercitarea profesiei de practician in insolventa.
Persoanele interesate pot depune oferta la sediul lichidatorului judiciar din Cluj - Napoca, Calea Dorobantilor, nr. 22, ap. 3B-D, Jud. Cluj sau pe e-mail: [email protected], până la data de 08.12.2022 ora 12.00. Detalii: tel. 0721.284.377 ( între orele 09.00 – 16.30 ).

Detalii vanzator

Localizare

Romania, Cluj, Cluj-Napoca

Adresa de e-mail a vanzatorului

Inchide
.
- mu puteti copia si lipi adresa de email, trebuie s-o rescrieti
- nu tirimite spam
- pune doar intrebari legate de acest produs
- nu fi nepoliticos
Buna! Autentificare membrii UNPIR pentru a obține mai mult.
Prima pagina Cauta Autentificare membrii UNPIR
Rafinează căutarea
Cuvant cheie(ID anunt)
Categorie
Locatie

Judet

Poze
Avansat